19 Nisan 2024

Emniyet Beklenen Hamleyi Yaptı

  • PDF

trafik 640x428

Son yıllarda araç sayısının iyice artmasıyla birlikte kangren haline gelen şehir içi trafiği ve otopark sorunu bir türlü çözülemiyor

İlçemiz sahil yolunda karayolu üzerinde yapılan gelişi güzel parklar olası trafik kazalarına davetiye çıkarmaya devam ediyor.

Fatsa'da şehir içi park sorunu her ne kadar yeni otoparklar yapılsa da vatandaşların duyarsızlığı ve yetkililerin ilgisizliği neticesinde bir düzene kavuşturulamadı. Denetim yetersizliğinden midir bilinmez ama hala yol kenarlarına araç çekilmeye devam ediliyor. Tüm bu sorun yetmezmiş gibi bir de karayolu üzerine araç parkı yapılıyor. Tek şerit yapılan araç parkı artık yeterli gelmiyor olacak ki çift şeritte yapılmaya başlandı. Trafiğin oldukça yoğun olduğu karayolu üzerine yapılan araç parklarından sahile gitmek isteyen vatandaşlar da bıkmış durumda.

Araç sahiplerine kalsa neredeyse karayolunun tamamına araç parkı yapacaklar. Yerel idarecilerin ve emniyet müdürlüğünün bir an önce bu vurdumduymazlığın önüne geçilmesi beklenirken emniyetten bu beklenen hamle geldi.

Edindiğimiz bilgilere göre İlçe Emniyet Müdürümüz Hüseyin Aslan özellikle sahil yolundaki gelişigüzel araç parklarıyla mücadelede kararlı bir strateji izliyor. Aslan, bu konuda geri adım atılmayacağının sinyallerini vermeye başladı. Eğer bu çalışma başarılı olur ve sahil yolundaki gelişigüzel araç park etme umarsızlığı ortadan kalkarsa Sayın Aslan’ın da heykeli dikilmese bile ismi asla Fatsa tarihinden silinmez.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde