29 Mart 2024

“FATSA MATBAASI VE YENİ HABER GAZETESİ” GELİŞİYOR RENKLİ BASKI TEKNOLOJİSİNE GEÇTİK

  • PDF
35 yıldır matbaa ve gazete alanında faaliyet gösteren “Fatsa Matbaası ve Yeni Haber Gazetesi” baskı teknolojisinde yenilikler yapıtı. 
Elektronik baskı sistemine geçen matbaa tesisleri, çift renk baskı teknolojisine uygun yeni baskı makineleri ile tesislerini güçlendiriyor. 
Renkli baskı işlerini daha hızlı yapabilecek makine ve teknolojik yatırımlar yapan Fatsa Matbaası, müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor. 
50*70 boyutlarına kadar her türlü renkli baskıları yapabilecek teknolojiye yatırım yapan matbaa işletmesi, makine parkına yeni ekipmanlar ekleyip baskı faaliyetlerine başlamış durumda. 
Matbaa piyasasının tüm işlerine açık olan tesisler, 35 yıldır piyasada faaliyet göstermekte. 
Fatsa Matbaası; gelişen baskı teknolojileri yenilikleriyle de tüm renkli baskıları yapabilecek kapasiteye ulaşması, müşterilerine hizmet kalitesi bakımından ve hızlı baskıya ulaşması bakımından piyasadan gelecek talepleri karşılama kapasitesini de yükseltmiş oluyor. 
Matbaamız katalog, broşür, dergi, market insertleri, afiş, kitap, karton çanta, milletvekili adaylarının seçimlerde kullanacağı tüm afiş ve broşür işleri, özel davetiyeler gibi profesyonel baskıları bünyesinde yapıyor ve hızlı teslimat güvencesi veriyor.
Tesislerimizi siz değerli müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için geliştirdik ve taleplerinize cevap verebilecek ekipmanlarla donattık. 
Bu bağlamda da tüm bölgede yapılacak renkli işlerin birinci adresi olmaya gayret göstereceğiz. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde