29 Mart 2024

AVCI, Meşebükü İlkokulu-Ortaokulunu Ziyaret Etti

  • PDF

mesebk13-11-2013İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel AVCI, Meşebükü İlkokulu-Ortaokulunu ziyaret etti.

8. Sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Müdürümüz AVCI, SBS sınavının yerine yapılacak olan “Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı” hakkında bilgi verdi. Öğrencilere sınava mutlaka girmelerini işi telafi sınavına bırakmamalarını istedi. Sınava herkesin kendi okulunda gireceğini bu sayede de sınav stresinin ortadan kalkacağını söyledi.

Müdürümüz AVCI, kitap okumanın önemine değinerek, kitap okuyan öğrencilerin derslerinde ve sınavlarda daha başarılı olduğunu vurguladı. Öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

2013-2014 eğitim öğretim yılında Ortaöğretime Geçiş Ortak Sınavlarının ilkinin 28 – 29 Kasım 2013 tarihlerinde yapılacağını ifade ederek “Sınavdan 10 gün önce ilçe genelinde tüm 8. sınıf öğrencilerimizle deneme sınavı yapacağız” dedi.

Ziyarette öğretmenlerle de biraraya gelerek onlarla toplantı yapan Müdürümüz AVCI, 8. Sınıf öğrencilerinin “Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı”nda başarılı olabilmeleri için 8. Sınıf öğretmenlerine büyük sorumluluk düştüğünü, öğrencileri ilk defa yapılacak olan sınava müfredata bağlı kalarak hazırlamalarını, sınavda zorluk yaşamamaları için öğrencilere gerekli desteği vermelerini istedi. msebk13-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde