19 Nisan 2024

Fatsa Gün Işığı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Öğretmenleri, Öğrencileri ile Öğrenci Aileleri, AVCI’yı Ziyaret Etti

  • PDF

gun-11-12-2013Fatsa Gün Işığı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri, öğrencileri ve öğrenci aileleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı’yı makamında ziyaret etti.

Fatsa Gün Işığı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri, merkezde verilen eğitim hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı’ya bilgi verdiler.

Rehabilitasyon merkezi öğretmenleri ve öğrenci ailelerinin istek ve sorunlarını dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı, Rehabilitasyon merkezlerine eğitim almaya gelen öğrencilerin çok özel insanlar olduğunu belirterek öğretmenlerin ve öğrenci ailelerinin her türlü sorunlarında yanına rahatça gelebileceklerini ve her konuda kendilerine yardımcı olmaya çalışacağını söyledi.

Müdür Avcı, rehabilitasyon merkezlerinde görev yapan yönetici ve öğretmenlerin büyük özveriyle çalıştıklarını ve her türlü övgüyü hak ettiklerini söyledi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle kendisini ziyaret ettikleri için öğretmenlere, öğrencilere ve ailelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.gun11-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde