29 Mart 2024

Bencmarking Projesi Üst Kurul Toplantısı Yapıldı

  • PDF

bnc18-12-2013Ordu Valisi Sayın Kenan Çiftçi tarafından Ordu’da eğitimdeki başarı ve kaliteyi arttırmak amacıyla başlatılan Benchmarking Projesi ana grup toplantısı 11 Aralık 2013 Çarşamba günü saat 15.00’de Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde yapıldı.

Kaymakamı Bekir Atmaca başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim MüdürüAhmet Gürsel Avcı, Şube Müdürü Abdullah Özkan, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Veysel Cengiz, Atatürk İlkokulu Müdürü Ahmet Tikenoğlu, Toki İlkokulu – Ortaokulu Müdürü Turgay DİLBER, Yalıköy İlkokulu Müdürü Ercan Şahin, Kulak Çetirtepe İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Hüseyin Akça, Bolaman Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Murat Varıcı, Dolunay İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Avni Yiğit, Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulu Müdürü Asiye Kilim’den oluşan ana grup üyeleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz AR-GE Birim Sorumlusu öğretmen Şenel Muslu katıldı.

İlçe Kaymakamı Sayın Bekir Atmaca, Sayın Valimiz Kenan Çiftçi’nin başarıyı artırmak için ilimizde başlattığı Benchmarking projesi kapsamında ilçemiz okullarının güzel çalışmalar yaptığını, ilçemiz genelindeki tüm okul ve kurumların projeye gereken önemi vermesini istedi. Kaymakamı Atmaca, “Proje sayısından çok projenin uygulanabilir olmasına dikkat edilmeli. İlçemiz genelinde bulunan tüm okul ve kurumlarımızda görev yapan yönetici ve öğretmenlerimiz ile ilçemize yeni atanan yönetici ve öğretmenlerimizin birikim ve tecrübelerinden yararlanmalıyız” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı ise Benchmarking projesi kapsamında Şube Müdürü Hüseyin Biberoğlu tarafından ilçemiz genelinde öğrenci servis taşımacılığı yapan şoförlere 17 Aralık 2013 tarihinde seminer verileceğini söyledi. Benchmarking gruba üye olmayan öğretmenlerimizin de bir an önce gruba üye olarak paylaşımda bulunulması gerektiğini ifade etti. Proje paylaşımlarının daha fazla yaygınlaştırılması gerektiğini, proje kapsamında Dolunay İlkokulu-Ortaokulu’na Z kütüphane yapımı, “Neden Sen Olmasın” projesinin bu sene uygulanabileceğini belirtti.

Kasım Ayı’nda yapılan toplantının değerlendirmesini yapan Şube Müdürü Abdullah Özkan, Benchmarking projesi kapsamında ilçemizde yapılan proje çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.benc18-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde