16 Nisan 2024

Meşebükü İlkokulu Öğrencileri Gazete Çıkarıyor

  • PDF

mebk25-12-2013Meşebükü İlkokulu-Ortaokulu Öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı ile Okul gazetesi için röportaj yaptı

Meşebükü İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Cevat Öztürk, Müdür Yardımcısı Kenan Sayılır 8. Sınıf öğrencileri Esranur Süzen ve Beyzanur Ocak, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı’ yı makamında ziyaret ederek ilk sayısını çıkaracakları okul gazetesi için röportaj yaptılar.

“Tebessüm” adıyla çıkaracakları okul gazetesinin tanıtımını yaparak içeriği hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı’ya bilgi veren Meşebükü İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Cevat Öztürk ile Müdür Yardımcısı Kenan Sayılır, okul gazetesinin dört sayfadan oluşacağını, tamamının renkli olarak standart gazete ebadında tasarlandığını belirterek “Yayınına başlayacağımız okul gazetesi ile okulumuzun en önemli dış paydaşı olan velilerimiz arasında bir köprü kurmayı amaçlamaktayız. Okulumuzun sahip olduğu vizyonu ve misyonunu gerek öğrencilerimize gerek öğretmenlerimize gerekse okulumuza her türlü desteği sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza ulaşmak ve okulumuz hakkında kendilerini bilgilendirmek için bu yola çıkmış bulunmaktayız. Okul gazetemiz içinde Fatsa Kaymakamımız Sayın Bekir Atmaca ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel Avcı’nın röportajları ile okulumuzda yapılacak veya yapılmakta olan projelerimiz, okul personeli hakkında tanıtıcı bilgiler, öğretmen ve öğrencilerimizin yazı ve resimleri, rehberlik, sağlık, spor ve güncel konuları kapsayan bilgilere yer verilecektir.

Öğrencilerin okul gazetesi için sordukları sorulara içtenlikle cevap veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı, okul gazetesi sayesinde öğrenci velilerin okulda yapılanlardan haberdar olacağını ifade ederek bu sayede okul ile veli arasındaki bağlantının güçleneceğini ve okuldaki başarının artacağını söyledi.

Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı, Meşebükü İlkokulu-Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerinin çok güzel bir çalışma yaptıklarını belirterek “Okul gazetesinin Meşebükü İlkokulu_Ortaokulu’na hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Yayına başlamasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.mesb25-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde