28 Mart 2024

Fatsa Ziraat Odası Sözünü Tuttu

  • PDF

Fatsa Ziraat Odası Sicil Servisi yeni yerinde hizmete girdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fatsa Ziraat Odası Başkanı Ziraat Mühendisi İbrahim Etem KiBAR Göreve geldiğimiz günden itibaren üyelerimizin bizlerden beklentisi oldukça yüksek. Fatsa Ziraat Odası Meclisi olarak kendimize bir hizmet planı hazırladık. 2015 yılı için hazırladığımız hizmet planlarımızın tamamını gerçekleştirdik. 2016 yılı Destekleme başvurusu işlemlerinin başladığı şu günlerde üyelerimize işlemlerini modern, konforlu ve düzayak yaptırabilecekleri yeni yerimizi hizmete geçirdik” dedi.

“Kısa sürede sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz”    

KiBAR; “Zorlu bir seçim sürecinden geçtik, bu süreçte ziyaret ettiğimiz üyelerimiz, delegelerimiz ve muhtarlarımızdan en çok aldığımız şikayet Fatsa Ziraat Odası Sicil Servisinin fiziksel durumuydu. Binamızın servis katının dar ve merdivenlerinin dik oluşu üyelerimizin işlemlerini yaptırırken zorlanmalarına sebep oluyordu. Üyelerimize bize görev vermeleri halinde ilk önceliğimizin bu olacağının sözünü vermiştik. Fatsa Ziraat Odası Meclisi olarak 8 ay gibi kısa bir sürede diğer çalışmalarımızı da aksatmadan Odamız üyelerinin işlemlerini rahat bir şekilde yapabilecekleri Sicil Servisimizi hizmete sokmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“Ordu ilinin 3. Büyük Sivil Toplum Örgütüyüz”

Başkan Kibar Sözlerine şöyle devam etti; “Fatsa Ziraat Odası olarak ilimizin 3. büyük Sivil Toplum Örgütü olma özelliğini taşıyoruz. Odamızın Bugün itibarı ile 16089 aktif üyesi bulunmaktadır. Odamızın ana gelir kaynağı üyelerimizden almış olduğumuz aidatlardan oluşuyor. Üyelerimizin bu aidatları ne zor şartlar altında ödediğini biliyoruz ve bunun sorumluluğunu taşıyoruz. Fatsa Ziraat Odası 22. Dönem meclisi ve Yönetim kurulu olarak üyelerimizin bizlere vermiş olduğu görev ve sorumlulukların farkındayız. Hepimiz bir takım fedakarlıklar yaparak bu göreve layık olmaya çalışıyoruz. Üreticilerimizin Refahı ve bölgemiz tarımını bir adım ileriye götürmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. 2016 yılı hizmet planlarımız arasında çok güzel projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için heyecanlanıyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde