15 Mayıs 2024

Başkan Anlayan’dan Toptancılar Sitesi Müjdesi

  • PDF

tsites8-5-2013Fatsa Özel Sanayi Sitesinin 30. olağan genel kurul toplantısına katılan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, toplantıda yaptığı konuşmada Toptancılar Sitesinin, Özel Sanayi Sitesine komşu geleceğinin müjdesini verdi.

Fatsa’nın çok hızlı büyüdüğünü ve geliştiğini belirten Başkan Anlayan; “Buna bağlı olarak da sanayide yapılacak hizmetler giderek artıyor. Bu sebeple buradaki dükkân sayısı ne kadar çok olursa cazibe merkezi olmaya o kadar devam edecek. Buradaki sanayi sitesi hep garip kalmıştı, inşallah size yeni komşular geliyor. Daha önce bunları konuşmuştuk fakat süreç tamamlanmamıştı. Şimdi belli bir aşamaya getirdik yeniden süreci hızlandırıyoruz. Eski ıslah edilmiş ırmak alanı üzerine daha önce Toptancılar Sitesi yapmayı konuşmuştuk. Burası 40 seneden beri boş arazi olarak duruyordu. Fatsa’nın sivrisinek yatağıydı. Fatsa’da iki tane sivrisinek yatağı var bir tanesi çöplük alan bir tanesi burası şimdi çöplük alanı kurutuyoruz. İnşallah burayı da kurutacağız. Biz daha önce burada toptancılar sitesi yapmayı düşünmüştük. Burası Milli Emlak’ın, Milli Emlak bizim yaptığımız plana belli bir kısmına itirazı ve değişik bir talebi olduğu için biz bu süreci tamamlayamamıştık. Şimdi Millî Emlak’ında görüşü doğrultusunda yeniden plan çalışmasını son aşamasına getirdik ve buradan da hayırlı bir iş çıktı. Şimdi toptancılar sitesi size komşu geliyor” dedi.

Şehrimizde bulunan tüm toptancıları toplayacak bir Toptancılar Sitesi burada bir araya getireceğiz diyen Başkan Anlayan; “ Şehrimiz için büyük bir gelişme olacak. Ben toptancılarımıza ve bil hassa sizlere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Fatsa Belediyesi’nin 07.05.2013 tarihinde yapmış olduğu meclis toplantısıyla gerekli madde İmar Komisyonuna havale edildi.tsites-8-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde