15 Mayıs 2024

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan İlçemizde İncelemelerde Bulundu

  • PDF

nevzat8-5-2013İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı ile birlikte Kösebucağı beldesi ile Hatipli Beldesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

İlkönce Kösebucağı beldesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, burada Belediye Başkanı ile istişare yaparak okul yapılması düşünülen Belediye binasını yerinde inceledi. 

Ardından Hatipli Beldesini ziyaret ederek incelemelerde bulunduktan sonra öğretmenlerle bir toplantı yapan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan başarıyı artırmak için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Özellikle Valiliğimizin destekleri ile yürütülen “Başarı İçin El Ele” projesi hakkında bilgi verdi ve yapılan çalışmaları yerinde gördü.

Öğretmenlere başarıyı artırmak için nasıl bir çalışma yapmaları hususunda bilgilendirme yapan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan geçen yıldan daha fazla başarılı öğrenci nasıl yetiştirebilirim bunun çalışması içerisinde olalım dedi. Öğrencilerimizin başarısını arttırmak için hazırlanan projeleri uygulayalım ve destek olalım, işte o zaman başarı gelecektir dedi. Okulunu çevre düzenlemesi ve ihata duvarı konusunda bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan sorunları yerinde gördü.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı daha sonra Kız Meslek Lisesine geçti. Burada öğretmenlerle bilgi alışverişinde bulunarak başarılı olmanın yollarını anlatan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan “Mutlaka başarı için öğrencilerimize moral ve motivasyon takviyesi yapalım. Öğrencilere yaklaşımlarınız önemli, onlara nazik olunuz, başarı kendiliğinden gelmez, sizler önder olmalısınız, bu gücü sizlerde görüyorum çalışmalarınızda başarılar diliyorum “dedi.

Daha sonra Toki Ortaokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan öğretmenlerle toplantı yaparak başarılı bir öğrenci yetiştirme konusunda bilgilendirme yaptı.nevzat-8-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde