15 Mayıs 2024

Başkan Anlayan’dan Mehmet Onmuş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

  • PDF

miray8-5-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Sahipliğini Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş ’un yaptığı, kızı Miray’ın adını verdiği ‘Miray Ev Yemekleri’ isimli iş yerinin ziyaret etti.
Onmuşa hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Anlayan; “Çok nezih bir mekan olmuş. Bütün Fatsalı hemşerilerimizi buraya davet ediyorum. Tekrar hayırlı olsun. Allah hayırlı etsin” dedi.

Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Anlayan’a teşekkür ederek; “Yeni işyerimizin, Fatsa halkına ev yemekleri yeme ve ailesiyle beraber rahat vakit geçirebilme imkânı sunan güzel bir mekân olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda işyerimiz şehir gürültüsünden az da olsa uzak olması sayesinde, Fatsa halkımız, özellikle de yoğun çalışan kesim, yemek için kendilerine ayırdıkları süre içerisinde dinlenme fırsatı da bulmuş olacak. Burada şu an 5 kişi çalışıyor, ancak bu kişi sayısı gün geçtikçe artacak, böylelikle kendi insanlarımıza iş imkânı da sağlamış olacağız. Bizi tercih eden ve edecek olan bütün Fatsa halkına şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.miray-8-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde