06 Mayıs 2024

Gülenyüz’den Başarı Üstüne Başarı...

  • PDF

gulen8-5-20132012 Eylül ayında faaliyete geçen Gülenyüz Kurs Merkezi, kısa zaman içinde eğitim verdiği her alanda adından söz ettirmeye başladı.

Türkiye Satranç Fedarasyonu’nun her ilde düzenlediği çocuk ligi finallerinde Ordu Gülenyüz Kurs Merkezi’ni temsil eden ve Levent Burak İYİGÜN, Bekir SEVİNÇ, Selvinaz BİLİM, Özgür Efe KEŞAP, Onur ÖZER, Egemen BAYRAK ve Özgür Coş’tan oluşan Gülenyüz Sanat, Satranç ve Spor Kulübü Satranç Takımı il ikinciliğini el ederek Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Ayrıca, 4-5 Mayıs’ta 6’ncısı düzenlenen ve 26 ayrı kentten 700’ü aşkın sporcunun katıldığı Ardur Satranç Turnovasına da 16 öğrenci ile katılan Gülenyüz ekibinin 13 öğrencisi ilk 10’da yer aldı. 11-12 yaş erkeklerde Levent Burak İYİGÜN ve 10 yaş erkeklerde Bekir SEVİNÇ ile birincilik elde eden Gülenyüz, 8 yaş erkeklerde Ataberk GÖBEL ikincilik, 7 yaş erkeklerde Ahmet KELEŞOĞLU ile üçüncülük elde eden Gülenyüz; Özgür Efe KEŞAP, Utku Kayra MANAP, Selvinaz BİLİM, Metahan Bartu ÇELİK, Berkin Bera BULUT, Mustafa Utkan BİÇER, Elmira Betül ŞENER, Tahsin KARÇI ve Görkem GÖBEL adlı sporcularıyla da ilk onda yer alararak büyük bir başarıya imza attı.

Gülenyüz Kurs Merkezi Satranç Eğitmeni Hasan DÖNMEZ, turnovada derece yapan ve ilk onda yer alan tüm öğrencilerini kutladığını, önümüzdeki süreçte Gülenyüz ailesi olarak faaliyet gösterdiğimiz her alanda olduğu gibi Satrançta da Ordu’nun en etkin ve iddialı kurumu olacaklarını ifade etti.gulen-8-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde