06 Mayıs 2024

“Hedefimiz Birbirimizin Elinden Tutarak Zirveye Çıkmaktır…”

  • PDF

seminer8-5-2013Fatsa Sanayici ve İşadamları Derneği(FASİAD) tarafından işveren ve çalışanlara yönelik “Müşteri ilişkileri Yönetiminde İletişim” konulu eğitim verildi. Eğitimci Ertuğrul Aydın’ın konuşmacı olarak katıldığı seminere geniş katılımın olduğu görüldü.

Seminerin açılış konuşmasını yapan FASİAD yönetim kurulu başkanı Hasan Gül, derneğimiz tarafından üyelerimiz ve çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile düzenlenmiş olduğumuz “Müşteri İlişkileri Yönetiminde İletişim” konulu seminerimizi bu akşam sizlerle birlikte düzenlemenin onuru içerisindeyiz. Türkiye’de işletmelerin artan uluslararası rekabeti karşısında başarılı olabilmeleri hizmetlerin tüketiciler tarafından istenilen yer, zaman, miktar ve kalitede hazır bulundurulabilmesi ile mümkün olabilecektir.

İşte bu noktada, hizmetlerin istenilen yer ve zamanda tüketiciye sunumunda davranış/ müşteri ilişkileri kanalları önemli bir rol üstlenmektedir. Hedefimiz, birbirimizin elinden tutarak, işadamlarımızın ve çalışanlarının kapasitelerinin artırılmasına bir nebze de olsa katkı sağlamaktır dedi.

Eğitimci Ertuğrul Aydın ise; Müşteri ilişkileri Yönetiminde iletişim Dünya Ekonomisi ile rekabet edildiği günümüzde müşteri ilişkileri yönetimi ve etkin bir stratejinin geliştirilmesi, başarılı müşteri ilişkileri politikaları ve stratejilerini hazırlamalarında kilit bir rol üstlenerek, rakipleri karşısında rekabet avantajı üstünlüğü sağlamalarını gündeme getirecektir dedi. Seminer soru-cevap ve uygulamalı olarak devam etti. Katılımcıların hayli keyif içinde konuşmacıyı dinledikleri gözlendi.seminer-8-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde