06 Mayıs 2024

Öğrenciden Uzman Narkotikçiye İlginç Soru

  • PDF

emniyet8-5-2013Uyuşturucunun zararlarına yönelik Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün öğrencilere yönelik verdiği seminerde, "Bir defada bir şey olmaz" ile başlanılan, sigara ve çeşitli uyuşturucu kullanımının yol açtığı sonuçlar görsel bir sunumla anlatıldı.
Ordu Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ile Fatsa Toplum Destekli Polis Büro Amirliği'nin ortaklaşa düzenlendiği seminerde ilginç anlar da yaşandı. Sunum yapan ve uyuşturucunun ve sigaranın zararları konusunu işleyen Narkotik uzmanına bir soru soran kız öğrenci, "Madem bu kadar zararlı, neden üretiliyor ve neden satılıyor?" dedi.
Kız öğrencinin sorusuna, "Bu mesele sadece Türkiye'nin sorunu değildir. Uluslararası hukuk ile çözülebilir. Biz sadece üretilen ve satılan bu ürünleri kullanmamak ve almamak durumundayız" diye cevap veren narkotik uzmanı, "Çeşitli ülkelerin ve gurupların Terör örgütlerine finans sağlamak amacıyla ürettiği ve piyasaya sürdüğü sigara ve uyuşturucu maddeler dolaylı olarak terör örgütlerine ve teröre destek veren ülkelere gitmektedir" şeklinde konuştu.
Öğrenciler, dünya ülkelerinde, "Bir defadan bir şey olmaz" diyerek uyuşturucu ve sigaraya başlayan ünlülerin son halleri ve ölüm çizgisine gelen yaşamlarından oluşan görsel temaların sunumu ile son buldu.emniyet-8-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde