07 Mayıs 2024

Bir Grup Üniversiteli Fatsa'da Çadır Kurdu

  • PDF

cadir8-5-2013"3 Mayıs Türkçülük Günü" dolayısıyla ilçemizde çadır kuran bir grup üniversiteli öğrenciye Fatsa Ülkü Ocakları ve MHP yönetimi de katılarak destek verdi.
Akşam saatlerinde Fatsa Atatürk Parkı sahiline çadır kuran ve bayrak açan Ordu Üniversitesi öğrencileri, milli şuura yönelik tehlikeye dikkat çekmek için bir araya geldiklerini belirttiler. Ortak bir basın açıklaması yapan grup, Türkçülerin, Türk milletinin şeref ve haysiyetlerinin timsali olduğunu açıkladılar.
Polisin güvenlik önlemi aldığı etkinlikte Fatsa sahiline 3 adet çadır kuran grup açıklamasını şöyle sürdürdü: "Mayın patlaması sonucu şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Biz de bu ülkenin evladıyız. Bugün bizi engellemeye yönelik girişimler olacaktır. Ama şu iyi bilinmelidir ki, engelleyenler bile bir gün bize ihtiyaç duyacaklardır. Rahmetli Başbuğ, sanki günümüzdü olup bitenleri biliyormuşçasına söylediği şu sözü halen kayıtlardadır; 'Ancak işgal ve istila altındaki bir millet milliyetcilik yaptığı için suçlanabilir'."
Fatsa, Korgan ve Kumru'dan da katılımın olduğu etkinliğe akşam saatlerinde Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş ve MHP ilçe yöneticileri de katıldı.cadir-8-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde