06 Mayıs 2024

3 Dolmuş Hattının İhalesi 15 Mayıs’ta

  • PDF

dolmus8-5-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, üç dolmuş hattının ihalesinin 15 Mayıs’ta yapılacağını kamuoyuna duyurdu.

Dolunay Mahallesi’nde yıllardır beklenen hasret sona erdi diyen Başkan Anlayan, 1 Mayıs’tan itibaren Dolunay dolmuş hattının fiilen faaliyete geçtiğini ve çok olumlu tepkiler aldıklarını dile getirdi. Dolmuş hattının faaliyete geçmesinin vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla beklendiğini de sözlerine ekleyen Başkan Anlayan; “Dolunay Mahallesi’nin en büyük taleplerinden biri de hayata geçmiş oldu” dedi.

“İmkânı Olan Burada Çalışmak İsteyen Vatandaşlarımızı Bu İhaleye Davet Ediyoruz”

Mevcut hatta sekiz tane daha ilave hat satışı kararı aldıklarını ve bu hatların beş tanesinin satışını Nisan ayı içerisinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Anlayan; “Aldığımız karar gereği 3 tane daha satışı yapılmayan hat vardı. 15 Mayıs’ta ilave üç tane daha sanayi hattında bu sitelerden de geçen Kurtuluş Mahallesi, Büyük Sanayi hattında üç tane daha ilave dolmuş satıyoruz. İmkânı olan burada çalışmak isteyen vatandaşlarımızı da bu ihaleye davet ediyoruz ”dedi.

Hattın tanesini KDV dâhil 550 milyara satmıştık, yine bu üç tanesini de KDV dâhil 550 milyara satacağız diyen Başkan Anlayan; “ Bu satışı gerçekleştirdikten sonra buraya ilave bir hat koyulmadığı sürece, meclis kararıyla güzergâh değişikliği olmadığı sürece, yine meclis kararıyla da on sene burada hat satışı olmayacak. Dolmuş güzergâhımız hem dolmuşçularımıza hem de vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.dolmus-8-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde