07 Mayıs 2024

Ayhan BAŞ; “Çok Düşük Faiz Oranı Olan Krediler Esnaflarımıza Sunulacak”

  • PDF

ashan8-5-2013Fatsa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş günümüz şartlarında en güzel kredi imkanlarının Esnaf Kredi ve Kefalet kooperatifinde olduğunu belirtti.

Ayhan Baş konu ile ilgili olarak, “Bir yıla kadar vadeli kredilerde faiz oranı % 4, bir yıldan fazla süreli kredilerde faiz oranı % 5’e çekiyoruz. Aradaki farkı hazine karşılayacak” dedi.

 

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş yaptığı açıklamada: “Türkiye Esnaf ve Sanatkâr Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birliğimiz Ankara’da geniş çaplı bir toplantı düzenledi. Bizlerde Fatsa kooperatifi olarak tam kadro orada yerimizi aldık. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kooperatifimizin genel başkanı ve bakanlarımız bu toplantıya katılarak önemli açıklamalarda bulundular. Esnaf ile ilgili mevcut faiz oranları % 12 civarında olan kredilerde bir yıla kadar vadeli kredilerde faiz oranı % 4’e bir yıldan fazla süreli kredilerde % 5’e çekme kararını başbakanımız açıkladı. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş bir faiz oranıdır. Çok düşük faiz oranı olan krediler esnaflarımıza sunulacaktır kooperatiflerimiz aracılılığı ile. Madeni eşyalar odası, Gıda maddeleri Odası, giyim Odaları, Şoförler odası üyeleri bu düşük faizli kredileri kullanabilirler. Odamıza bağlı üyeler bizzat gelerek bizden bilgi alabilirler. Her kolaylığı kendilerine sağlayacağız. 125 Bin TL’ye kadar 1 yıl’a kadar % 4 oranında krediyi veriyoruz. Bir yılı aşarsa kredi zamanı faiz oranı % 5 olarak uygulanacak” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde