06 Mayıs 2024

Beko ‘Yılın Annesi’ni Seçti!

  • PDF

beko15-5-2013Beko’nun, seçmelerini bu yıl 38 noktada gerçekleştirdiği geleneksel “Yılın Annesi” yarışması sonuçlandı Ve HAMİDE GÜLEÇ Yılın Annesi seçildi. Başvurular 38 ildeki Beko bayilerinden edinilen anket formları aracılığıyla yapıldı ORDU ilinde Yılın Annesi seçilen HAMİDE GÜLEÇ e düzenlenen bir törenle Beko Çamaşır makinesi hediye edildi.

Beko’nun bu sene Türkiye’de 38 ildeki bayileri aracılığıyla gerçekleştirdiği ‘Yılın Annesi’ seçmeleri sonuçlandı. 2004 yılından beri Beko’nun üstlendiği, özellikle yapıldığı illerde gerek bayiler gerek tüketiciler tarafından çok sahiplenilenin ‘Yılın Annesi’ organizasyonu için, adaylar bulundukları ildeki Beko bayilerine giderek bir anket formu doldurdular ya da tanıdıkları tarafından aday gösterildiler. Beko bayilerinde toplanan anket formları, illerdeki kadın dernekleri, vali, belediye başkanı, emniyet müdürü gibi üst düzey yetkililer ile Beko bayi ve yöneticilerinden oluşan "Yılın Annesi" değerlendirme kurulu tarafından değerlendirildi ve her il için “Yılın Annesi” belirlendi. ORDU İlinde Yılın Annesi ödülünü almaya hak kazanan HAMİDE GÜLEÇ ’e FATSA Beko bayisinde (TANRIKULU) düzenlenen törenle Beko çamaşır makinesi hediye edildi.

Nasıl seçildi?

“Yılın Annesi” için başvurular 38 ildeki Beko bayilerinden edinilen ve adaylar hakkında doldurulan bir anket formu aracılığıyla yapıldı. Tüketiciler anket kapsamında kendi illerindeki Beko bayilerindeki anketleri doldurarak “Yılın Annesi” adaylarını belirledi.beko-15-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde