06 Mayıs 2024

FASİAD’dan 3d SMAX Eğitimi

  • PDF

fasiad15-5-2013Fatsa Sanayici ve İşadamları Derneği(FASİAD) eğitim programlarına bir yenisini daha ekliyor. Günümüzün cazip mesleklerinden olan “3 Boyut Modelleme Görselleştirme Uzmanlığı” eğitimi düzenliyor.  

Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan FASİAD yönetim kurulu başkanı Hasan Gül, Günümüzde tasarım, mühendislik ve mimarlık alanlarının tümünde hazırlanan ürünlerin teknik çizim ve üç boyutlu görselleri ileri teknolojide yazılımlar kullanılarak bilgisayar ortamında hazırlanmaktadır. 3DsMAX uzmanlığı eğitim programı bu tasarımları yapabilmek için gerekli olan yazılımları en etkin ve hızlı bir şekilde kullanabilen uzmanlar yetiştirecektir.

3dsMAX® 2013 yazılımı, tasarım iş akışınızı şimdiye kadar hiç olmadığı gibi ilişkilendirir. Yeni tasarım beslemeli sosyal işbirliği araçları, proje paydaşlarının katılımını teşvik eder. Zaman tasarrufu sağlayan düzinelerce iyileştirme, günlük iş akışınızı hızlandırır. Ayrıca canlı haritalar ve gerçekliği yakalayan güçlü ve yeni özellikler sayesinde AutoCAD, tasarım fikirlerinizi etrafınızdaki dünyayla ilişkilendirir.

Eğitimi Alanlar Hangi Alanlarda Çalışabilir…

Kursumuza katılanlar Teknik ressam, teknik çizim uzmanı veya operatörü, görselleştirme uzmanı çizim teknisyeni veya tekniker unvanlarıyla Mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı firmalarında inşaat, mühendislik firmalarında, tasarım gibi sektörlerde çalışabilecekler.

Eğitim programımız hafta da 3 gün akşamları 3’er saatlik dilimler halinde toplam 30 saattir. Eğitime başvuru 24 Mayıs 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar yapılacaktır. Eğitim programımız hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler derneğimiz sekretaryasından ayrıntılı bilgi edinebilirler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde