06 Mayıs 2024

CHP FATSA’ da MAYIS YEDİSİ GÜNÜNDE, BAHAR VE GENÇLİK ŞÖLENİ YAPIYOR…

  • PDF

chp15-5-2013Fatsa CHP teşkilatının önderliğinde,20 Mayıs günü Fatsa’da düzenlenecek olan etkinlik, BAHAR VE GENÇLİK ŞÖLENİ olarak isimlendirildi.

Fatsa CHP ilçe başkanı Doğan CELEBİ ‘’ gençlerimizin gençlik haftasında, halkımızın bahar bayramı olan Mayıs yedisinde, halkımızın  ve gençlerimizin katılımıyla birlikte, büyük bir şölen yapıyoruz.

Fatsa Atatürk parkında yapacağımız bu şöleni, Fatsalı her gençlerimizin ve Fatsalı  tüm halkımızın katılımıyla, günün anlamına yakışır şekilde ve ülkemizin gündemi gereği, coşkulu geçireceğimize inanıyorum.

Halkımızın sevdiği –istediği sanatçıların, Mehmet GÜMÜŞ, Cem CELEBİ, Aliye CELEBİ ile Tolga ÇANDAR’ın katılımı olacak. Bizim hazırladığımız böylesi ortamda, Fatsa ilçemizde yapılacak böylesi önemli büyük bir şölende, Fatsa Halkının yanı sıra çevremizden gelecek tüm Ordulu hemşerilerimizle beraber olacağız.

Yönetici arkadaşlarımız yapılacak konserin çalışmalarını eksiksiz yerine getirmeye çalışıyor. Bize destek vermeye çalışanlara ve birlikte olmak isteyenlere kapımız ardına kadar açık. Halkımızla ve gençlerimizle kucaklaşıp, el ele eğlenmek istiyoruz.

Atatürk Parkında saat 17.00 ila 21.00 arasında Fatsa ilçemizde yapacağımız bu etkinlikte, tüm vatandaşlarımız, gençler başta olmak kaydıyla, hem eğlenecekler, hem de  seslerini tüm ülkeye duyuracaktır. ‘’ dedi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde