07 Mayıs 2024

Ordu İlini Fatsa'dan Songül Ayduvan Temsil Edecek

  • PDF
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/songül15-5-2013.jpg

songül15-5-2013Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Huyrunnisa Gül'ün himayesinde ve Türkiye genelinde de İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin organizasyonunda düzenlenen, "81 İlden, 81 Yıldız Eğitim Projesi" kapsamında, Fatsa Kız Teknik ve Meslek Lisesi 10. sınıf öğrencisi Songül Ayduvan, Ordu'yu temsil edecek.
Haziran ayında Ankara'da yapılacak olan tanıtım programına katılacak olan il birincileri, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül ile tanışma fırsatı bulacaklar ve proje kapsamındaki tüm etkinliklere katılacaklar.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrunnisa Gül'ün himayelerinde 2009 yılından beri her yıl yürütülen projeye, 81 ilden orta öğretim kurumları 9, 10, 11, sınıf öğrencileri arasından spor veya bilim dalında, bölgesel ve ulusal dereceleri olup derslerinde de başarılı olan il birincileri katılıyor.
Eğitime katkı konusunda toplumsal bilinçlendirmeyi arttırmak; bu konuda bireysel ve kurumsal açıdan topluma örnek olmayı hedefleyen projede, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın önemine vurgu yapılıyor. İl birincilerine Haziran ayında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül'ün de katılacağı bir törenle ödülleri verilecek.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde