06 Mayıs 2024

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel AVCI, Yassıtaş İlkokulu - Ortaokulunu Ziyaret Etti

  • PDF

yassitas15-5-2013İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, Yassıtaş İlkokulu-Ortaokulunu ziyaret etti. Okul idareci ve öğretmenleri ile öğretmenler odasında bir araya gelerek sohbet etti. İlçemizin eğitimdeki başarı seviyesinin yükselmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu alması gerektiğini söyledi.

8. Sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret eden Müdür Avcı, öğrencilerin istek ve sorunlarını dinleyerek onlarla bir süre sohbet etti. Derslerinde ve sınavlarda başarılı olabilmeleri için bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Öğrencilere her türlü sorun ve isteklerinde yanına gelebileceklerini söyledi.

Müdür Avcı, “İlçemizde görev yapan öğretmenlerimizin desteğiyle 8 Haziran’ da yapılacak olan SBS sınavının provası şeklinde 18 Mayıs tarihinde bir deneme sınavı yapacağız. Deneme sınavında sorulacak sorular Ankara’ da hazırlandı. Belde ve köylerimizde bulunan öğrencilerimizi o gün tamamen ücretsiz araçlarla ilçe merkezine taşıyacağız. Sınav salonlarında başkanlık yapacak olan öğretmenlerimiz gönüllü olarak hiçbir ücret almadan görev yapacaklar. Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum “ dedi.

Ayrıca okul çevresine yapımına başlanan istinat duvarı çalışmalarını yerinde inceleyen Müdür Avcı, istinat duvarının bir an önce bitirilebilmesi için yardımcı olacağını ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak de gerekli yardımı yapacağını ifade etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde