06 Mayıs 2024

Borsa seçiminin galibi Ali Feyzi

  • PDF

borsa15-5-2013Fatsa Ticaret Borsası’nda seçim heyecanı sonun kazanan Ali Feyzi oldu.
Eski Başkan Ömer Karamolla’nın aday olmadığı, Ali Feyzi, Murat Yalçın ve Bekir Seferge olmak üzere 3 adayın kıyasıya yarıştığı seçimde dostluk rüzgarları esti. Yaklaşık 90 üyesi bulunan Fatsa Ticaret Borsası’nda üyelerin seçime yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

89 üyenin oy kullandığı seçim sonucunda adaylardan Ali Feyzi’nin listesi oyların 40’ını alarak sandıktan 1. çıktı. Adaylardan Bekir Seferge 31 oy alırken, Murat Yalçın ise 17 oy aldı. 1 oyun geçersiz olduğu seçimi kazanan Ali Feyzi diğer adaylarla birlikte dostluk pozu verdi.

“Kaybeden Yok”
Seçim sonrası bir konuşma yapan Ali Feyzi: “Bu, kaybedenin olmadığı bir seçimdir. Fatsa Ticaret Borsası bir ailedir ve birlik ve beraberlik ortamı içerisinde çalışacaktır. Fatsa’da üretici kazanmıştır. Sonuç bizim beklediğimiz gibi oldu. Bize destek veren, vermeyen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

FATBO Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Ali Feyzi (Feyzioğlu Tarım Ürünleri), Hüseyin Aydın, Derya Gıda Tarım ve Orman Ürünleri, Keskinler Tarım Ürünleri, Kıran Tarım Ürünleri, Arda Gıda, Biricik Gıda, Emek Tarım Ürünleri, Mahmut Memiş (Merkez Kasabı), Bilal Udül (Ümit Ticaret), Necmi Duman, Ayhan Özkelle (Derya Tarım Ürünleri), İlhan Çelik, Efe Tarım Ürünleri.borsa-15-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde