07 Mayıs 2024

56 Kilometrede Radar Cezası

  • PDF

radar15-5-2013Sürücülere Uyarı, 55 Kilometre Hızı geçtiniz mi Cezayı Yersiniz

Muhsin YILMAZ

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil denetleme Merkezi artık ilçemizde gün boyu 14 saat radar uygulaması yapacaklarını belirttiler.

Sadece Karadeniz Bölgesinde belki de Türkiye genelinde Fatsa’da olacak bu uygulama sürücülere ciddi derecede cezalar aldırsa da trafik ekipleri bu uygulamayı uygulamakta kararlılar.

Fatsa sınırları içinde bu uygulamayı her bölgede yapacaklarını belirten trafik yetkilileri: “İlçenin nüfus tabelasını görüldüğü her iki taraftan hız sınırı uygulaması başlıyor. Tüm araç sınıfları için bu hız 55 km’dir. Biz ilçe trafik tescilince bir karar aldık ilçede hız sınırı’nı 70 km’ye çıkartıyoruz. Fakat Karayolları da bu uygulamayı uygun görmesi gerekiyor. Görüldüğü takdirde bu hız sınırına 70 Km’ye çıkaracağız. Bu uygulamaları gezici ve sabit olmak üzere gerçekleştireceğiz. Ayrıca, geceleri de bu uygulamayı gerçekleştireceğiz. Uygulama başladı. Sürücüler artık bu hız limitlerine uysun. 55 Km hızla radara giren sürücülerimiz 166 TL, 66 Km üzerinde hızla radara girerse sürücü 343 TL ceza işlem uygulanacak. Uygulamalarımız sürekli aynı noktalarda olmayacak. Her yerde yapacağız. % 80’i sürücüyü durdurarak yazacağız, % 20’isini ise adreslerine gidecek. Sürücüler artık dikkat etsin” dediler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde