23 Temmuz 2024

DERE: “FATSA’DA İKTİDAR OLMANIN KOLAY OLACAĞINA İNANIYORUM”

  • PDF
Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Politikalardan Sorumlu Ordu İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Dere, gazetemizi ziyaret ederek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Geçtiğimiz hafta Fatsa’da gerçekleşen İlçe danışma kurulu toplantısının partililerde bir motivasyon yarattığını belirten Yılmaz Dere, önümüzdeki seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ordu merkezde, Fatsa’da hatta bir çok ilçede yerel yönetimleri kazanacağını beyan etti. 
Yılmaz Dere konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Toplumun iktidardan memnun olamayan kesimleri ana muhalefetin içinde örgütlenirse, çalışanlar üretenler, eğitim dünyası, siyaset dünyası sorunların çözüm kaynağının Cumhuriyet Halk Partisinde olduğunu kavrarsa, Fatsa’da iktidar olmanın kolay olacağına inanıyorum. Bugün muhalefet çok geniş bir yelpazedir. Fatsa’yı yönetilenlerin büyük bir kesimi mutsuz ve umutsuzdur” dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen danışma toplantısında Fatsa’daki birlik ve beraberliğin, ayrıca parti içerisindeki sevgi ve saygının yeni bir motivasyon kazandığını gördük diyen Yılmaz Dere; “Ayrıca Fatsa’da yapılan bu toplantı ilde yapılan bütün toplantılardan daha nitelikliydi. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Fatsa için umut vaat eden bir toplantı oldu. Yaklaşan yerel seçimlerde bu heyecanın artarak devam edeceğine inanıyorum. Arkadaşlarımız bu özverili çalışmalarını sürdürürse yüksek ihtimal önümüzdeki dönem Fatsa Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanıyla yönetiliyor olacak. Bu da Fatsa’nın layık olduğu niteliklere sahip bir şekilde yönetileceği kadroya kavuşması demek olacaktır. Ben Cumhuriyet Hak Partisi İl Yönetiminde Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısıyım. Hem birikimlerimden hem de gözlemlerimden yol acıkarak Ordu’da partimizin yeniden seçimleri kazanacağını düşü-nüyoruz. Bu konuda yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde