23 Temmuz 2024

MHP FATSA İLÇE BAŞKANI MURAT KAÇAK “ÇALIŞACAĞIZ VE BAŞARACAĞIZ”

  • PDF
Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, 24 Haziran 2018’de erken seçime gidileceği haberinin ardından ilk tepkiyi sosyal medya hesabından “bismillah” yazarak verdi.
Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan çalışmalarımızı yürüteceğiz diyen Başkan Murat Kaçak, çalışacağız ve başaracağız diyerek seçimden umutlu olduklarının sinyallerini verdi.
Başkan Murat Kaçak yaptığı açıklamada; “Bayrağı ilk devraldığımızda, yaptığımız yönetim kurulu tanıtım toplantısında bir söz vermiştik. Ve orada bir meşale yaktık ve dedik ki, bu meşale önce Fatsa’yı, sonra Ordu’yu, ardından tüm Türkiye’yi aydınlatacak. Biz çalışmaya o gün bilendik, söz verdik ve yemin ettik. Önümüzdeki secim ister yerel, ister genel olsun, çalışacağız ve başaracağız demiştik. O günden bu güne ufukta 1,5 yıldan önce seçim görünmezken, biz MHP Fatsa Teşkilatı olarak, yarın seçim varmışçasına, mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalıştık. Mahalle mahalle gezdik, toplantılar düzenledik. Ev ev dolaştık, halkımızla kucaklaştık” dedi. 
Bütün bunları yaparken teşkilat yapılanmamızı da tamamladık diyen Başkan Murat Kaçak; “ Bugün Fatsa İlçe Teşkilatımız, yönetim kurulu ile, kadın kolları ve gençlik platformu ile, mahalle başkanları yapılanması ile her koşulda her şartta, olası her duruma hazırdır.Ayrıca, halkımızla daha iç içe olabilmek, vatandaşlarımızla bir ev ortamında buluşmak amacı ile Fatsa’mıza Türkiye’nin ilk ve tek konsept ilçe başkanlık binasını hazırladık. Kısacası biz zaten hazırlığımızı yapmıştık ve bugünden tezi yok, daha da yoğunlaşarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Partimizin belirlediği milletvekili adaylarımıza tam destek vereceğiz. 2 ay çok kısa bir süre gibi görünse de biz, genç ve dinamik bir kadroyuz ve birçok şeyi zaten başardık. Bundan sonra da teşkilatımızın tüm birimleri ile birlikte, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çalışacağız, çalışacağız ve başaracağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. 
Milletvekili Aday Adaylığı ile ilgili de düşüncelerini sorduğumuz Başkan Murat Kaçak, genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak istemediğinin ancak parti görev verirse bu sorumluluktan kaçmayacağının altını çizdi; “İttifakla ilgili genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin sözlerinin arkasındayız. Onun destek verdiği her noktada biz desteğe hazırız. Milli ittifakın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Partimizin çıkaracağı milletvekili adaylarının sonuna kadar destekçisi olacağız. Sorumluluğumuzun farkındayız. Daha önce de genel seçimlerde aday olmayacağımı belirtmiştim. O yüzden şahsi adaylığım şu an için söz konusu değil. Çarşamba günü genel başkanımızla görüşmek üzere Ankara’ya gideceğim. Orada Devlet Bey ile görüştükten sonra nihai kararımı vereceğim. Ama şahsi fikrim bu dönem aday olmak istemiyorum. Partimizle birlikte yürüyen herkesin aday olma hakkı vardır ve bizler de sonuna kadar destek vereceğiz” dedi. 
 
Son Güncelleme: Çarşamba, 25 Nisan 2018 08:19

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde