23 Temmuz 2024

FATSA ZİRAAT ODASI HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

  • PDF
“ÜRETİCİMİZ ODASINA SAHİP ÇIKIYOR,
BİZ DE ÜRETİCİMİZİN GÜR SESİ OLUYORUZ”
Fatsa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Fatsa Ziraat Odası’nın her geçen gün büyüyen, kendini geliştiren ve yeniliklere ayak uyduran bir oda olduğunu ifade etti.  
“Üreticimiz odasına sahip çıkıyor, bizler de üreticimizin gür sesi olmaya devam ediyoruz” diyen Başkan Kibar, Fatsa Ziraat Odası taşınmazları arasına eklenen yeni gayrimenkulün üreticilere hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Göreve geldiğimiz günden bu yana üreticilerimize nasıl daha güzel hizmet veririz bilinciyle çalıştıklarını belirten Başkan Ethem Kibar,  tüm tesisleri içinde barındıran bir hizmet binası hayalini kurduklarını da sözlerine ekledi. 
2016 ve 2017 yılında Türkiye genelinde 800 oda arasında birinci olan bir ticari işletmeye sahip olan Fatsa Ziraat Odası, tesisleşme anlamında da ilk sırada yer alıyor.  
Fatsa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz günden itibaren çiftçilerimizi daha rahat bir ortama nasıl kavuşturabiliriz, onlara daha güzel hizmet nasıl sunabiliriz bilinci içerisinde odamızı yönettik. Bu günkü geldiğimiz noktada Fatsa Ziraat Odası gerek tesis anlamında, gerek büyüme anlamında bölgede örnek gösterilebilecek bir oda oldu. Bu gün odamızı teslim aldığımız noktadan, mali anlamda dört katına çıkarmış bir durumdayız. Odamızın ikinci katında olan servisimizi üreticimizin dik merdivenlerde uzun kuyruklar halinde yaptırdığı işlemleri rahatlatmak adına zemin kata indirmiştik. Bu durumda da ticari işletmemizi kiralık bir yere taşımıştık. Ticari işletmemizi kiradan kurtarmak için nasıl bir çalışma yaparız diye düşünüyorduk. Odamızın sınırında bulunan, daha önce de bir kısmını depo olarak kiralık kullandığımız bir gayrimenkul alışverişinde bulunduk. 135 m2 zemin kat dükkanı bulunan ve 100 m2 bodrum kat olarak tapusu bulunan gayrimenkulü 628 bin lira bedelle odamız taşınmazları arasına katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Fatsa Ziraat Odası her geçen gün büyüyor. Bu büyümenin karşılığında da üreticilerimiz memnuniyet yaşamaya devam ediyor. Ticari anlamda Türkiye’de 800 oda arasında 2016 ve 2017 yılında birinci olan bir iktisadi işletmemiz var. 2018 yılında da liderliğimizi açık ara farkla sürdürüyoruz. Kısaca üretici odaya sahip çıkıyor, Fatsa Ziraat Odası da üreticinin gür sesi olmaya devam ediyor. Sadece ticari alanda faaliyetlerimiz yok. Gerek köy toplantıları, Kabakdağ mahallemizde bulunan meyve kurutma ve işleme evi, çiftçi eğitim çiftliği, toprak analiz laboratuvarımız, köylerimizde kurduğumuz örnek bahçelerimiz ve tarımsal danışmanlık hizmetlerimiz ile tesisleşme alanında da Türkiye’deki odalar arasında yine birinci sıradayız” dedi. 
Fatsa Ziraat Odamızın yeni görev sürecinde tüm tesisleri içinde barındıran bir hizmet binası hayalimiz var diyen Başkan Kibar; “Şu an bu hizmet binasını odamıza kavuşturabilecek ekonomik güce sahibiz. İlçemizin genelinde olan yer sorunu odamız açısından da sorun olarak devam ediyor. Doğru bir yer bulabilirsek içerisinde konferans salonundan laboratuvarına  ticari işletmesinden misafirhanesine kadar üreticilerin hizmet akışını sağlayabilecek bir bina hayal ediyoruz” dedi. 
Hbr Sümeyra ÖZCÜRE  
 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde