23 Temmuz 2024

AVUKAT ONUR ÇAM A. ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

  • PDF
Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Ordu Milletvekilliği görevi için genel Merkeze giderek  aday adaylık başvu-rusunda bulunan Fatsa’nın sevilen ve başarılı avukatlarından Onur Çam, ‘Ordu’ya ve Ordu halkına hizmet etmek için adaylık başvurumu yaptım’ dedi.
Fatsa’da özellikle yerel ve genel siyasetle ilgili yaptığı açıklamalarla gündem oluşturarak sorunların çözülme noktasında başarılı işlere imza atan Avukat Onur Çam, “Ülkemizin, yeniden demokratik hukuk devleti ilkeleri ile yönetilmesi için, vatandaşımızın belini büken işsizlik, hayat pahalılığı ve aş sorunlarının çözümünde katkıda bulunmak için, Ordulu hemşerilerimizin sorunlarını gündeme getirmek ve çözümünde katkıda bulunmak için mecliste temsil yetkisi talep etmekteyiz. Bu anlamda Ordulu kardeşlerimden partim ve kendim için destek bekliyorum. Bundan ötürü adaylık başvurumu genel merkezimize giderek başvurumu yaptım” dedi.
Onur ÇAM kimdir?
Avukat Onur Çam yaptığı açıklamada, “1982 yılında Ordu’nun Fatsa ilçesinde doğdum. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenim hayatımı Fatsa’da tamamladıktan sonra Ankara Çankaya Üniversitesi Hukuk fakültesinden 2004 yılında mezun oldum. Aynı üniversitenin sosyal bilimler enstitüsünden kamu hukuku bölümünden ceza hukuku konusunda yüksek lisans yaptım. Türk caza hukuku haksız tahrik konusunda yüksek lisans tezine sahibim. 2007 yılında Fatsa ilçesinde kendi avukatlık büromu açarak meslek hayatıma başladım. 2008 yılında CHP Fatsa Gençlik Kolları başkanı görevini alarak aktif siyaset hayatıma başladım. 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde partimiz adına belediye meclis üyesi ikinci sıra adayı olarak ilk seçim deneyimimizi yaşadık. 2012 yılında yapılan ilçe kongremizde ilçe başkanlığına aday olarak seçimi üçüncü tamamladım. Daha sonra gençlik kollarından beridir beraber görev yaptığımız arkadaşlarımızla biraya gelerek Fatsa ve tüm Ordu siyasetinin yüzünü değiştirecek şekilde bir siyasi vizyon ve vitrin yaratarak 2015 yılında CHP Fatsa ilçe başkanı seçildim. 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan seçimler için iki dönemdir onurla yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığı için başvurumu yaptım” dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde