23 Temmuz 2024

SEÇİMİN GALİBİ AKYÜREK OLDU

  • PDF
Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Olağan kongresini Pazar günü   Grand Tesk otel toplantı salonunda  yaptı. Başkanlık seçimi yarışında ise  Erdoğan Akyürek ve Ordu Lokantacılar Odası başkanı Mehmet Kaya yarıştı. Seçim sonucunda Erdoğan Akyürek seçildi. 
Eski başkan Aydın Bostancıoğlu’nun vefatı ile 7 aydır başkanlık görevi yönetimin kendi arasından seçtiği  Erdoğan Akyürek tarafından yürütülmekte idi.  
44 odada çeşitli meslek grubundan 326  delegeye sahip birlik seçimlerinde üst kurul üyelerinin de oylarıyla toplam 319 oy kullanıldı. Saat 10:00’da başlayan oy verme işlemi 17.00’de sona erdi. Seçimler öncesi yapılan konuşmalarda adaylar birbirlerine başarılar diledi.
 
Yapılan seçim sonucunda  319  oyun 162’sini alan Erdoğan Akyürek  birlik başkanlığına seçildi. Diğer Aday Mehmet Kaya ise 157  oy aldı. 
 
Başkan Akyürek  sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada, kendisine destek veren üyelere teşekkür etti. Akyürek, bundan sonraki süreçte esnafların sorunlarının çözümü için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade etti.  
Birlik yönetim Erdoğan Akyürek başkanlığında, Özcan Demirkol,Ahmet Aktaş, Saffet Bulu, Adem yavuz,Sefa duran ve Halil Altun’dan oluştu. Haber-Muharrem Göç 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde