23 Temmuz 2024

MURAT KAÇAK “SEFER BİZİM ZAFER ALLAH’INDIR”

  • PDF
Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak gazetemize özel değerlendirmelerde bulundu.
Kaçak yaptığı açıklamarda şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle 24 Haziran seçimlerinin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm siyasi partilerin listelerinin açıklanması ile birlikte, seçim süreci resmen başlamış oldu. Biz zaten 5 aydır sahadaydık ve bizlere diğer partilerin adayları da katılacaklar. Huzur içerisinde, etik kurallar çerçevesinde, herkesin hakkı ve hukukuna saygılı bir şekilde bu süreci tamamlamak en büyük temennimizdir.Kalan süre az gibi görünse de, Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz, 5 ay öncesinden yarın seçim varmışçasına sahadaydık. İlk listeyi açıklayan parti olduk, bu da en hazır parti olduğumuzun bir kanıtıdır.Diğer tüm partilerin listeleri ile MHP listelerini karşılaştırdığımızda en adil, en dürüst ve en akıllıca yapılmış listenin MHP listesi olduğunu göreceksiniz. MHP listesinde taşıma aday yoktur. Hepsi Ordu’da ikamet eden, Ordulunun düğününde cenazesinde, bayramında seyranında bulunan, burada ticaret yapan insanlardır. Bizim listemiz tüm büyük ilçelerimizi kapsayan tek listedir. 
Ordu merkezden, bu davanın çocuk yaştan bu yana mücadelesini vermiş, 21. Dönem Ordu Milletvekilliği yapmış, deneyimli siyasetçimiz Cemal Enginyurt 1. Sıra adayımızdır. 2. Sıra adayımız tüm siyasi partilerin hiç aday göstermediği Ünye’mizin tek adayıdır. 3. Sıra adayımız Fatsa teşkilatımızın yönetiminden istifa ederek aday adayımız olmuş ve genel merkezimiz tarafından aday olarak listeye girmiş Hurşit Serhat Şahin Kardeşimizdir. Ayrıca Partimiz, tüm listelerden farklı olarak, 2 tane bayan arkadaşımızı aday göstererek bayanlarımıza siyasette en çok fırsat veren parti olmuştur.Durum ortadadır ve bunu vatandaşımız çok iyi okumalıdır. Seçmenimizin karar vermesi için önümüzde 1 ay gibi kısa bir süre vardır. Bu sürede bizler de tüm adaylarımızla birlikte, her ilçemize, her mahallemize, her sokağımıza giderek, ev ev dolaşacak ve herkesle kucaklaşacağız. Herkesin gönlüne  gireceğiz. Günümüzde halkımız her şeyi görüyor ve takip ediyor. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin bu ülkenin bekası için yaptığı fedakârlıkları iyi biliyor. 15 Temmuzu milat olarak kabul eden genel başkanımız ülkemize kasteden şer odaklarını çok iyi görüyor ve buna engel olmak için, onu dedi bunu dedi mevzularını bir kenara bırakıp, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır” sözünün tam karşılığı olarak, devletin yanında duruyor.Ülkemizin dara düştüğü her durumda, yerinde müdahalesi ile ülkemizi ayakta tutan Milliyetçi Hareket Partisi, vatandaşlarımızın takdirini ve teveccühünü alıyor. Gittiğimiz her mahallede, konuştuğumuz her vatandaşımız Genel Başkanımızın bu duruşunu anlatıyor ve takdirle karşılıyor. Biz inanıyoruz ki bu durum 24 Haziranda sandığa da yansıyacak, TBMM’de MHP en güçlü bir şekilde yerini alacak ve Ülkemizin dinamosu olmaya devam edecektir.Bir hususa özellikle dikkat çekmek istiyorum. Bu seçimlerde tüm siyasi partilerden MHP’yi ayıran çok önemli bir husus mevcuttur. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli, erken seçim teklif ederken gerekçelerini açık ve samimi olarak ortaya koymuştur. 
Ülkemiz Cumhuriyet tarihinde hiç olmadığı kadar dış tehditle karşı karşıyadır. Bu 15 Temmuz’da fiili olarak yapılmaya çalışılmış, başarılamayınca farklı yöntemlerle bezdirme politikalarına devam edilmektedir. Bugün bu şer odaklarının maşaları değişik isimler altında Ülke içerisinde faaliyetlerine devam etmekte, ne yazık ki siyasette de önümüze çıkmaktadır.Bu oluşumlara destek mahiyetinde, ekonomik baskılar, döviz artışları, akaryakıt zamları gibi suni taktiklerle halkımızın sinir uçları ile oynanmaya çalışılıyor, tepkilerinin kendi yandaş maşalarına oy olarak yansıması sağlanmaya çalışılıyor.Unutulmamalıdır ki, her görüşten hepimiz aynı otobüsün içerisinde yolcuyuz. Seversiniz sevmezsiniz, şoförümüz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Dört bir yandan otobüse saldırı varken, otobüsü yürütmek adına şoför hayatta kalmalıdır.
 Makamımız için, şahsi menfaatlerimiz için aman sende diyemeyiz. Bu ne bize, ne de inandığımız davaya ihanet olur.Sonuç olarak diyoruz ki, Cumhurbaşkanlığı sisteminin tüm birimleri ile faaliyete geçmesi, şer odaklarının oyununun bir kez daha bozulması, Türk Milleti’nin bir ve beraberce vatanına, bayrağına, bağımsızlığına sahip çıkması, yedi düvele bir kez daha millet olduğumuzu göstermemiz için bu seçimlerde elimizi vicdanımıza koyarak, hiçbir tesir altında kalmadan 24 Haziran’da tercihimizi üç hilalin altına mührü vurarak yapalım.Sefer bizim, zafer Allah’ındır. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde