23 Temmuz 2024

EDA DORUK ÇİVİCİ; “FATSA ADINA BÜYÜK BİR FIRSATTIR”

  • PDF
İyi Parti Fatsa İlçe Başkanı Av. Eda Doruk Çivici milletvekili aday listeleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. 
Dengeli ve adil bir listenin oluşturulduğunun altını çizen Başkan Eda Doruk Çivici; “ 1. Sıra adayımız Yener Bey yıllarca Fatsa da hizmet vermiş ve Ankara’da dahi hemşerilerimizin kapısını rahatça çalabildiği ve sorunlar karşısında elinden geleni yapan bir siyasetçi olduğu herkesçe bilinmektedir. Aynı zamanda kendisi Ordu ilinde tanınan ve ciddi bir oy potansiyeli bulunan bir şahsiyettir. 2. Sıra olarak ta Günay Karaağaç , sevgili doktorumuz 1. Sırayı hak eden fakat ilçe olmamız sebebiyle ikinci sırada yer bulmuştur. 2. Sıra Fatsa adına büyük fırsat olduğu ortadadır. Günay Bey, yöremiz halkıyla bütünleşmiş ve şimdiye kadar 20.000 ahıra girerek hizmet vermiş çok değerli bir veteriner hekimdir. 
Kendisi Aybastı, Kabataş, Çamaş, Çatalpınar, Korgan Kumru ve diğer ilçe ve beldelerde tanınan ve sevilen bir simadır. Yine adaylarımız Ferhat Çakıroğlu, Mukadder Korkmaz, Şahin Yılmaz ve Barış Candan çok çalışkan donanımlı ve meclisimizde Ordumuzu layıkıyla temsil edecek neferlerdir. 
Beraberce kol kola aynı hizada savaşarak zafere ulaşacağız. Listemize olumlu tepkiler verenler çoğunlukta diyebilirim. Olumsuz tepkiler de var tabi ki ancak onların da gönlünü kazanmaya talibiz, Fatsa ilçe teşkilatı gibi çalışkan ve azimli aynı zamanda uyumlu bir teşkilatla 24 Haziran akşamı Ordu yüzünü güneşe dönmüş olacaktır. Bizler de teşkilatlar olarak adaylarımızı en güzel şekilde destekleyeceğiz. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve Ordumuza hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm hemşerilerimizi sevgiyle selamlıyorum” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde