23 Temmuz 2024

“İYİ PARTİ ORDU'YA İYİ GELECEK”

  • PDF
İYİ Parti 2. Sıra Ordu Milletvekili Adayı Günay KARAAĞAÇ, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday gösterildiği Ordu bölgesinde sahaya inerek çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
İlk ziyaretine İYİ Parti Ordu Milletvekili adayları ile birlikte Altınordu ilçesinde esnaf ziyaretiyle başlayan Karaağaç’a İYİ Parti Fatsa İlçe Teşkilatı ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
 
İYİ Parti’nin her zaman esnafın yanında yer alacağını vurgu yapan Karaağaç;” İktidara geldiğimizde esnafın derdine derman olacak projelerimizle, esnaf kardeşlerimizin emeğine, işine, alın terine sahip çıkacağız” dedi.
Ordulu ve Fatsalı vatandaşların sorunlarının daha hızlı çözümü aşamasında İYİ Partili Milletvekillerinin olması her zaman Ordu’nun avantajına olacaktır diyen Karaağaç; “Vatan-daşlarımızın teveccühü ile 24 Haziran’da Milletvekili seçildiğimiz taktirde bize her zaman rahatlıkla ulaşılabilen, dertlinin derdine derman olacak şekilde milletvekilliği yaparak; bölgemizin ve insanlarımızın yanından biran olsun ayrılmayacağız” diye konuştu.
Çalışmalarına Yuvarı Yavaş ve Ilıca Mahallerinde devam eden Karaağaç vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaştığını ifade ederek; “Bizler siyaseti millete açan ve milletle birlikte yol yürüyen bir parti olacağız. Vatandaşımızın sorunları dinliyor ve onların dertleriyle dertleniyoruz. 
Allah’ın izniyle İYİ Parti iktidarında bu sorunların giderilmesi için elimizden gelen tüm çabayı bölge insanımız adına Ankara’da takipçisi olacağımıza buradan söz veriyorum. Vatandaşımızın sorunlarını biliyorum çünkü bende burada yaşıyorum. Esnafımızın halini biliyorum çünkü bende bölge insanımıza hizmet veriyorum. 
Ordu’daki tüm dertlere birebir vakıf olduğum için bir zincirin halkası gibi iç içe bende aynı duyguları paylaşarak yaşayan biriyim. Ordulunun yüzü gülerse bizimde yüzümüz güler. Bu inançla diyorum ki İYİ Parti hem Ordu’muza hem de Türkiye’ye iyi gelecek.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde