23 Temmuz 2024

ONUR ÇAM; “ PARTİMİZ VATANDAŞIN UMUDU OLACAK”

  • PDF
Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Adayı Av. Onur Çam seçim çalışmalarına ilişkin gazetemize özel açıkla-malarda bulundu.
 Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Adayı Av. Onur Çam yaptığı açıklamada :“Seçim koordinasyonumuzun bize çizdiği bir yol haritası var. Tüm adaylar olarak havzalara dağıldık. Çalışmalarımızı bu şekilde sürdürüyor, hemşe-rilerimizle bir araya gelmeye, dertlerini sorunlarını dinlemeye çaba gösteriyoruz. Seçim beyannamelerimizi anlatıyor ve destek bekliyoruz. Şunu söylemek istiyorum ki her gittiğimiz yerde can kulağıyla dinleniyoruz. Eskiden muhalefete bir tepki olurdu. Bu tepkiler artık yok denecek seviyelere indi. Bize oy vermeyeceğini söylese bile vatandaşlar, bizlerle sohbet ediyor, bizleri kucaklıyor ve sıcak temaslar kuruyor. Bu da şunun göstergesidir ki, vatandaş gidişattan memnun değil. Özellikle ekonomideki belirsizlikler vatandaşın çok canını sıkmış durumdadır. Ardı ardına gelen zamlar ve alım gücünün zorlaşması vatandaşı sıkıntıya düşürmüştür. Fındıkta yaşanan kimsesizlik ve belirsizlik özellikle seçmenin birinci gündem konusunu oluşturuyor. Binbir emeklerle üretilen fındık mahsulünün hakettiği karşılığı bulamaması üreticiyi büyük bir umutsuzluğa itmiştir.  Sahalardan aldığım havaya dayanaraktan iktidar partisinin meclis çoğunluğunu yakalayamayacağını ön görüyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisinin Ordu’da gerçekleştirdiği Aday tanıtım toplantısında da çok güzel bir hava oluştuğunun altını çizen CHP Ordu Milletvekili Adayı Av. Onur Çam; “ Toplantımıza geniş katılım oldu. Taşıma insanların oluşturduğu kalabalık değilde, insanların kendi imkanlarıyla gönlünden koparak katılımları sonucu oluşan kalabalıklar bizim için daha değerlidir. Coşkulu bir aday tanıtımı oldu. Sonrasında bir yürüyüş gerçekleştirdik. İnsanlar camlara balkonlara çıktılar, davul zurna eşliğinde oynadılar. Çok neşeli bir hava vardı. Ülkemizde yaşanan bu gerginlikten insanlar bıkmış, usanmış durumdalar. Bu neşeli havanın özlemini duyuyorlar. Bu özlemi de Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında tamamen gidereceklerdir”dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde