23 Temmuz 2024

CHP ORDU MİLLETVEKİLİ ADAYI SEYİT TORUN; “ARTIK TAMAM”

  • PDF
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Adayı Seyit Torun Türkiye'nin huzura ihtiyacı olduğunu ifade ederek "İnşallah Türk milleti sağduyusuyla bugün içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmak için 24 Haziran akşamı bu hükümeti gönderecek” vurgusunu yaptı. 
Gezileri esnasında çok güzel tepkiler aldıklarını dile getiren Seyit Torun 24 Haziran seçimlerine ilişkin şu açıklamalarda bulundu; “ Bizim iddiamız şu. Kürt, Laz, Alevi, Çerkez ya da ülkücü, sosyal demokrat da olabilirsiniz. Mesele hep birlikte sorunların çözümüne katkıda bulunulması meselesidir. Bu ülkenin beş temel sorunu var. Bu beş temel sorunu çözmek adına irade, yetki ve oy istiyoruz. Çözemezsek mi? Yetki millette. Yarın 'Verdiğiniz sözü tutmadınız' dersiniz, gönderirsiniz. Hazırlıklarımızı ve bütün çalışmalarımızı yaptık. İnşallah milletimizden de bu yetkiyi aldığımızda bu ülkede toplumsal barışı inşa ederek, 'Senden, benden' demeden, sen ben kavgası yapmadan, benden olanlar, benden olmayanlar ayrıştırması yapmadan bu ülkede birlikte yaşamanın mücadelesini vereceğiz. Bütün komşularımızla barışacağız. Ülkemizin menfaatlerini düşünerek diplomasi ile dış politikayı yönlendireceğiz, yöneteceğiz. Kavgayla değil, öfkeyle değil, şiddetle değil, diplomasi ile bu politikaları yürüteceğiz."" diye konuştu. 
Tarımda, ekonomide, eğitimde, dış politikada, toplumsal barışta, demokraside, her alanda ne yapacaklarını bildiklerini belirten Torun, şunları söyledi: "Ekonomiye baktığınızda, eğitime baktığınızda, sağlığa ve dış politikaya baktığınızda zaten bunları çok net görürsünüz. Öyle bir hale geldiler ki artık söyleyecekleri bir şeyleri yok. Bizim geçmişte iddia ettiğimiz, geçmişte Türkiye'nin önüne koyduğumuz çözüm önerilerine sarıldılar. Şimdi projelerimize sahip çıkmaya çalışıyorlar. Artık görülebiliyor ki artık ne bu ülkeyi yönetebilecek iradeleri var ne de söyleyebilecek sözleri var. 
Onun için artık onlara 'tamam' diyeceğiz. Ekonomiye baktığınızda, eğitime baktığınızda, sağlığa ve dış politikaya baktığınızda zaten bunları çok net görürsünüz. Öyle bir hale geldiler ki artık söyleyecekleri bir şeyleri yok. Bizim geçmişte iddia ettiğimiz, geçmişte Türkiye'nin önüne koyduğumuz çözüm önerilerine sarıldılar. Şimdi projelerimize sahip çıkmaya çalışıyorlar. Artık görülebiliyor ki artık ne bu ülkeyi yönetebilecek iradeleri var ne de söyleyebilecek sözleri var. Onun için artık onlara 'tamam' diyeceğiz.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde