23 Temmuz 2024

“ORDU’DA %15 SEVİYESİNDE OY ALACAĞIZ”

  • PDF
Saadet Partisi Ordu Milletvekili Adayları Erkan Temiz ile Ahmet Topaloğlu, Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. 
Ziyareti esnasında basının önemine de değinen Erkan Temiz, 24 Haziran seçimlerine ilişkin açıklamalarda da bulundu. Saadet Partisi Ordu Milletvekili Adayı Erkan Temiz yaptığı açıklamada; “Saadet Partisi Milli görüş geleneğinin partisidir. 50 yıllık mazisi olan, temel ilkeler üzerine kurulmuş ve bu ilkelerden hiçbir zaman taviz vermemiş bir partidir. İnsanlarımızın Saadet Partisine olan güveni yıllardır kirlenmeden devam etmektedir. Daha önceki seçimlerde seçmen, barajı aşamayacağımız endişe-siyle bize oy vermiyorlardı. Bu seçimde seçim işbirliğiyle birlikte baraj endişesi ortadan kalkmıştır. Baraj engeli ortadan kalktığı için insanlar bu seçimde bizlere destek vereceklerdir.  Ordu ilinde yaptığımız temaslar neticesinde %12 ile %15 seviyelerinde oy alacağımızı düşünüyoruz. Bunda en büyük etki de şudur. Partimiz çok dengeli bir liste yaptı. Ordunun üç ana havzasını gözeterek aday listesi oluşturduk. Bu da seçmende aday gördü. Diğer siyasi partileri görüyoruz. Adayların çoğu tek bir bölgeden. Diğer ilçelerde diyor ki hani bizim adayımız?” dedi. 
Gezilerimizde gözlemlediğimiz bir takım hususlar var diyen Saadet Partisi Ordu Milletvekili Adayı Erkan Temiz; “Gençlerin tamamında işsizlik ve geleceğe dair endişeler var. Kahvehane gezilerinde görüyoruz, üreticinin fındık fiyatlarına ilişkin mutsuzluğu ve endişesi var. Esnaflarımızın geleceği ile ilgili endişeleri var. Fındık, arıcılık, kivi üretimi en önemli gündem maddeleridir. Bunların oluşturacağı sorun, işsizliği ve göçü ortaya çıkarıyor. Tarımı bitiriyor. Seçmen daha somut çözümler bekliyor. Bizlerin bu hususlarda ciddi plan ve projeleri var” dedi. 
Son olarak Ordulu hemşehrilerimin desteğini bekliyoruz diyen Temiz;” 24 Haziran seçimlerinde hemşehrilerimizin deste-ğini bekliyoruz. Artık baraj problemimiz de ortadan kalktı. Cumhurbaşkanı Ada-yımız Sayın Temel Karamollaoğlu’na ve Ordu’dan milletvekili adayı gösterilen birbirinden değerli arkadaşlarımıza vereceğiniz desteğiniz ile bu ülkedeki kötüye giden düzeni birlikte değiştireceğiz. Ülkede barış içinde huzurla, ayrışmadan, kardeşçe yaşayacağız” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde