23 Temmuz 2024

İYİ PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ ADAYI GÜNAY KARAAĞAÇ; “ORDU’DAN REKOR OYU ALACAĞIZ”

  • PDF
İYİ Parti Ordu Milletvekili Adayı Günay KARAAĞAÇ ilçe ve belde ziyaretleri gerçekleştirerek vatan-daşlarla buluşmaya devam ediyor.
Dur durak bilmeden Ordu’yu karış karış gezen Karaağaç, halkın siyasi nabzını yokluyor, vatandaşın derdini dinliyor ve sohbet ediyor.
“Ordu’dan rekor oy alacağız”
Vatandaşın büyük ilgisiyle karşılaşan Günay Karaağaç; “Gittiğimiz her yerde İYİ Parti iktidarında ülkemizin geleceği refahı için neler yapacaklarımızı anlatıyoruz. Sağ olsunlar vatandaşlarımızın büyük ilgisi ve teveccühü ile karşılanıyoruz. Allah’ın izniyle 24 Haziran akşamı Ordu’dan rekor oy olarak partimizi en iyi şekilde temsil etmiş olacağız” dedi.
 
“Üreten Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz”
Bu seçimlerin ülkemiz için dönüm noktası olacağını her fırsatta vatandaşlarımızla payla-şıyoruz diyen Karaağaç; “ Vatandaşlarımızın ihtiyaç-larını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir yönetimi İYİ Parti iktidarında hakim kılacağız. Yeniden şekillenen dünyada her alanda rekabet üstünlüğüne sahip, girişimci ve yenilikçi anlayışın toplumun tüm kesimlerine yayıldığı, üretim ekonomisini hedefleyen, refahını adaletle paylaşan, milli değerlerini evrensel değerlerle buluşturan, güçlü ve büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde