23 Temmuz 2024

İŞ ADAMI UYUR’DAN FATSA’YA 2 MODERN HALI SAHA VE BOWLİG SALONU

  • PDF
Uzun yıllar İstanbul’da müteahhitlik yapan Nevzat Uyur Fatsa ilçemize 1.5 milyon TL değerinde 2 tane 30x50 ebadında son modern halı saha ve 1 Bowlign salonu kazandırdı. 
AŞIKOĞLU TESİSLERİ adıyla 2 adet halı saha şuanda gençlerin hizmetine başladı, Fatsa’da hiç bulunmayan Bowling salonu ise Ağustos ayının ortasında hizmet vermeye başlayacak. İlçemizin tanınmış esnaflarından aynı zamanda Hatipli mahallesi Muhtarı Arif Uyur’un da kardeşi olan İş adamı Nevzat Uyur 30x50 ebadında son modern 2 halı sahanın tamamlandığını ve futbol oynanmaya başladığını belirterek, “Bowlign salonumuz da Ağustos ayının ortasında faaliyetine başlayacak. 
Halı saha konusunda Fatsa’da eksiklik olduğunu hissettik ve bu nedenle 2 tane birden yapmaya karar verdik. 
Gençler Bowling oynamak için de en yakın Ordu’ya gidiyorlardı. O yüzden onu da çok yakın süreçte gençlerimizin ayağına getiriyoruz. Konakbaşı mahallesine yakın Kılıçlı mahallesi topraklarında kendi yerimizde şehrin gürültüsünden uzak çok güzel tesisler kazandırdığımız için mutluyuz. 
Zaten halı sahamıza gelen gençlerin memnuniyeti bizi mutlu etti. İyi ki bu yatırımı yapmışız. Burada spor yapacak herkese hayırlı olsun” dedi. Servisli olan halı sahaya ulaşım sağlamak isteyenler 0 532 015 6452 nolu telefondan ulaşabilecekler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde