23 Temmuz 2024

FATSA FEN LİSESİ MEZUNLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

  • PDF
Fatsa Fen Lisesi eski mezunları geleneksel pilav gününde bir araya geldi. Amaç, her dönem mezunlarını bir araya getirmek, kaynaştırmak, bilgilendirmek ve okul kültürünü pekiştirmek. 
Organizasyon temsilcisi olan ve halen Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi beşinci  sınıf öğrencisi Nihat Karabacak gerçek-leştirdikleri kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, "Fatsa Fen Lisesinden 2014 yılında mezun oldum. O dönemden bu güne böyle bir düşüncemiz vardı. Şuan böyle bir oluşumun içine girdik. İleride hedefimiz büyük. Çeşitli üniversitelerde güzel meslek dallarında okuyan arkadaşlarımız var. İnşallah mezun olduklarında, mesleklerini ellerine aldıklarında mezun olduğumuz lisemizde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize mezun fonu veya dernek kurmak amacındayız. Bunu organize edecek gurubumuzda var. Her geçen yıl mezunlarımızın katılımı ile büyüyeceğiz. Bunlar  bir başlangıç. Bu sene pilav gününün üçüncüsünü düzenledik. Amaç, her dönem mezunlarını bir araya getirmek, kaynaştırmak, bilgilendirmek ve okul kültürünü pekiştirmektir.  Fazla arayı soğutmadan mezunlarımızla, öğretmen-lerimizle bir araya geleceğiz. Okuyan öğrencilerimize faydalı olmaya çalışacağız. Netice olarak her yıl büyüyoruz" dedi.
Fen Lisesi Müdürü Şenol Yılmaz ise yaptığı açıklamada, "Mezun öğrencilerimizin bu girişimlerini okulum adına gönülden destekliyorum. Öğrencilerimizin ileride daha büyük projelerle karşımıza çıkacaklarından eminim. Hepsine teşekkür eder, gözlerinden öpüyorum. Başarılarının devamını diliyorum" 
şeklinde konuştu.  HABER
MUHARREM GÖÇ
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde