23 Temmuz 2024

KARAAĞAÇ’TAN TEŞEKKÜR MESAJI

  • PDF
İYİ Parti Ordu Milletvekili Adayı Veteriner Hekim Günay KARAAĞAÇ; “Seçim süreci boyunca şahsıma ve partimize gönül veren, destek olan herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Sandıktan çıkan her türlü sonuca saygı duyduğunu ifade eden Karaağaç; “ Yeni dönemde vatandaşın görev verdiği Milletvekillerimize ilimiz adına hayırlı ve faydalı hizmetler yapmalarını temenni ediyor; görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.
Gücüm ve enerjimin yettiği kadarıyla, imkanlarımızı maximum seviyede kullanarak seçim çalışmalarını sürdürdüm diyen Karaağaç; “Siyaset uzun soluklu bir mecradır. Şahsımda bundan sonraki süreçte partimiz adına ne yapılması gerekiyorsa aynı hassasiyetle hareket ederek teşkilatımızla birlikte çalışmalarına devam edecektir” dedi.
6 aylık yeni kurulan İYİ Parti tüm engellemelere ve baskılara rağmen ilk seçiminde 43 Milletvekili çıkararak büyük bir başarıya imza atmıştır diyen Günay Karaağaç; “Hep birlikte yaşadık ve şahit olduk ki Medya’da kısıtlı yer verilen, maddi anlamda parti olarak hiçbir destek almayan, birtakım iftiralarla karalanmaya çalışılan İYİ Parti tüm bu zorluklar karşısında dik durmuş ve Meclise girmeyi başarmıştır. Bu partimiz adına küçümsenmeyecek bir başarı tablosudur. Davasında haklı olanların dik durması gerektiğini, doğrunun karşısında hiçbir gücün duramayacağını göstermiştir. İyi Parti bugünün ve yarının siyasetçilerine rol model olacağını da ispatlamıştır. Bundan sonra ki süreçte de İYİ Parti teşkilatları yılmadan, tüm hızıyla ve gayretleriyle çalışmalarına devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde