23 Temmuz 2024

BAŞKAN AKTEPE; “ÖZEL SANAYİ SİTEMİZİN SORUNLARI İLE İLGİLENECEĞİZ”

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe kısa bir süre önce Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkan-lığına yeni seçilen Mustafa Uzun ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Başkan Aktepe Özel Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde de bulundu. Özel Sanayi Sitesi Kooperatifinde ilk önce yeni yönetim ile bir süre sohbet eden ve sorunları dinleyen Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe daha sonra da esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretin sonunda bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkan Muharrem Aktepe, “Mustafa Uzun başkanımız yeni kooperatif başkanı seçildi. Hem kendisine ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak hem de esnaflarımızı ziyaret etmek amacıyla buraya geldik. Özel Sanayi Sitesi’nde bulunan tüm esnaflarımıza hayırlı bol kazançlar, işlerinde kolaylıklar diliyoruz. 
Özel sanayimizin ufak tefek eksiklikleri var problemleri var. Başkanımızdan ve esnaflarımızdan bu sorunları dinledik, bu sorunlar için çözümler üretmeye çalışacağız. Ben sayın başkanımıza yönetim kurulu arkadaşlarımıza bu gezimizde bize eşlik ettikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah tekrar geleceğiz, yoğun programlarım nedeniyle gezemediğimiz bölümleri de diğer geldiğimiz zamanlarda ziyaret edeceğiz. İnşallah bu süreç içerisinde de buradaki eksikler konusunda yardımcı olmaya çalışacağız, tekrardan hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde