23 Temmuz 2024

ÜNİVERSİTE SINAVLARI FATSA’DA YAPILACAK

  • PDF
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, FATSA İlçemizin Sınav Merkezi ve Sınav Koordinatörlüğü açılmasına karar verildiği bildirildi.
Fatsa Ak Parti İlçe Başkanı Cenan KIR, yaptığı açıklamada, "ÖSYM Başkanlığı Yönetim Kurulu tarafından Fatsa’ya Sınav Merkezi ve Sınav Koordinatörlüğü açılması kararı onaylanmıştır. 
Başkan KIR; Yaptığı açıklamada
“Ordu’da Altınordu ve Ünye ilçelerinde iki tane ÖSYM sınav merkezi vardı. Ancak bölgemizdeki ulaşım şartlarının zorluğu, yerleşim merkezlerinin dağınık olması ve son yıllarda Karadeniz çevre yolundaki trafik yoğunluğunun artması gibi yerel şart ve sorunlar nedeniyle Fatsa ve arka ilçelerden ÖSYM’nin yapmış olduğu sınavlara giren öğrencilerimiz sınav merkezlerine ulaşmada büyük sıkıntılar çekmekteydiler. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda  arka havzada bulunan İlçelerimizin Aybastı, Kabataş, Çatalpınar, Çamaş, Korgan, Kumru  AK Parti İlçe Başkanlarımız ile yapmış olduğumuz görüşmeler ve onlardan gelen talepler sonucunda Fatsa ilçemizin sınav merkezi olması için gerekli mercilere taleplerimizi yazılı olarak iletmiştik. Yapmış olduğumuz talepler doğrultusunda , "ÖSYM Başkanlığı Yönetim Kurulu tarafından Fatsa’ya Sınav Merkezi ve Sınav Koordinatörlüğü açılması kararı onaylanmıştır.
AK Parti olarak odağına insanı alan ve insanlarımızın taleplerini yerine getirmek için çalışan bir anlayışla hareket ediyoruz. Özellikle toplumun genelini ilgilendiren konuları çözüme ulaştırmak içinde hassasiyetle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz..
Ben bu süreçte bizlerden desteklerini  esirgemeyen AK Parti Ordu Milletvekillerimiz Sn. Şenel Yediyıldız’a  Ergün Taşcı’ya ve Sn. Metin Gündoğdu’ya,  AK Parti Aybastı İlçe Başkanımız Fazlı Eren’e, AK Parti Çamaş İlçe Başkanımız Aydın Bölükbaş’a, AK Parti Çatalpınar İlçe Başkanımız Haşim Bakar’a, AK Parti Kabataş İlçe Başkanımız Yakup Akçay’a, AK Korgan İlçe Başkanımız Eyüp Karabayrak’a ve AK Parti Kumru İlçe Başkanımız Aydın Çavuş’a teşekkür ederim. Fatsa’mıza ve havzada bulunan ilçelerimize hayırlı olsun.”dedi...
 
Ayrıca burdan bir müjde de LGS YERLEŞ-TİRMELERİNDE MAĞDU-RİYET YAŞAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE vermek istiyorum
Fatsa Bolaman'da açılan yeni Anadolu Lisesi 102 kişi kontenjanıyla lise nakil döneminde öğrencilere başvuru için açılacak.
Milli Eğitim Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler sonucunda Bolaman’da yeni bir Anadolu lisesi açılıyor. 102 kişilik kontenjanı ile yeni eğitim-öğretim yılına hazır olan Bolaman Anadolu Lisesi’nin hayırlı olmasını diliyorum.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde