23 Temmuz 2024

FATSA YETİM-DER YENİ EĞİTİM YILINDA 256 ÖĞRENCİYİ SEVİNDİRDİ

  • PDF
Fatsa ilçemizde faaliyetlerini sürdüren Fatsa Yetimlerle Dayanışma ve Yardımlaşma Der-neği(Yetim Der) yeni eğitim öğretim yılında  256 öğrenciyi sevindirdi.
Yetimler bizlere Allah’ın en güzel emanetidir diyen İbrahim Atik, Yetime Destek, Eğitime Destek projesinin bu yıl beşincisini gerçekleştirdiklerini ifade etti.
2018-2019 eğitim - öğretim yılında Fatsa merkez ve mahallelerinde okuyan 256 yetim, öksüz, anne babası ayrı muhtaç öğrenciye okul kıyafeti ve kırtasiye yardımı yaptıklarını belirten İbrahim Atik, "İlçemizdeki yetimlerin okul zamanı ve bayram zamanında yetimleri mutlu etmek, gülümsetmek ve sorunlarına çare olmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında  Yetime Destek, Eğitime Destek projesi kapsamında 256 muhtaç öğrencimize okul kıyafeti, kırtasiye, bot, mont, gıda gibi ihtiyaçlarını karşılayarak okula bir nebze daha mutlu gitmelerine katkı sunduk. Allah’ın bizlere emanet olarak verdiği mallarımızdan Allah’ın yardım edilmesini emrettiği yetimleri sevindiriyoruz. Sorunlarına bir nebze de olsa çare olmaya çalışıyoruz. Derneğimiz bünyesine kayıtlı 378 yetim – öksüz, 437 anne baba ayrı ve muhtaç öğrencimiz var. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bağışçılarımıza teşekkür ederiz. Yardımlarımız yine yıl içinde devam edecektir. Dernek olarak amacımız yetim öğrencilerin eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi olarak yardımcı olmaktır. 
Vatandaşlarımızda bizlere her konuda yardımcı oluyorlar. Yardım etmek isteyen hayırsever vatandaşlarımız varsa bizlerle irtibata geçebilirler. 
Tel: 05055263940
Ziraat Bankası İban  TR47000100021870451134 5001" dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde