23 Temmuz 2024

AMATÖR SPOR HAFTASI FATSA’DA KUTLANDI

  • PDF
08-14 Ekim 2018 Tarihlerinde Amatör Spor Haftası Fatsa’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Hafta boyunca amatör branşları tanıtıcı çalışmalar yapıldı. Bir Çok spor turnuvası düzenlendi.
Amatör Spor Haftası ile ilgili açıklama yapan Fatsa Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek: Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 08-14 Ekim 2018 tarihleri Amatör Spor Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu hafta boyunca Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak amatör branşların tanıtımı ile ilgili çalışmalar yaptık. Hafta boyunca bazı branşlarda turnuvalar düzenledik. 
Bizim amacımız herkese ulaşarak, tüm bireylerin spor yapmasını sağlamaktır. Bu kapsamda hem İlçe Müdürlüğümüzün antrenörleri, hem de diğer kurumların antrenörleri ile tüm Fatsa halkının hizmetindeyiz. Bizim velilerimizden istediğimiz çocuklarını spora yönlendirsinler. Sporun faydalarını saymakla bitmeyeceği hepimiz bilmekteyiz. Sağlıklı bir Fatsa İstiyorsak spor yapan bir Fatsa olmalıyız. 
Geçen dönem hem nicelik hem de nitelik olarak çok büyük başarılara imza attık.  Birçok sporcumuz Türkiye Derecesi yaptı. Birçok sporcumuz Milli takımlarda Ülkemizi temsil etti.  Sporcu sayısı olarak da geçen yıl bir önceki yıldan daha fazla lisanslı sporcu kaydı yaptık. Spor Genel Müdürlüğünün Projesi olan “Koşabiliyorkenkeş” projesini uygulayarak sporla tanışmamış kişiyi sporla tanıştırdık. 
İlçemiz çok güzel spor turnuvalarına Fatsa ev sahipliği yaptı. Fatsa’nın en büyük markalarından olan Fatsa Belediyerspor TFF 3. Ligine yükseldi. Fatsa tarihinde yine ilk defa bir sporcumuz Dünya Şampiyonu oldu. Baktığımızda Fatsa artık spor yapan ve iyi sporcuların yetiştiği bir kent olmaya başladı. 
Bu seneki hedefimiz bu başarının hem nitelik olarak hem de nicelik olarak artmasındır. Bu konu da çalışmalarımız planlı ve programlı şekilde devam etmektedir. “ dedi
HABER MERKKEZİ
Son Güncelleme: Çarşamba, 17 Ekim 2018 07:15

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde