13 Mayıs 2024

“İstihdama Katkısı Olan Üyemiz Olmasından Gururlanıyoruz”

  • PDF

DSC 1076Muhsin YILMAZ

Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) Başkanı Serkan Erdik, beraberinde yönetim kurulu üyeleri İsmail Güvenkaya ve Akif Mutlu ile FAGİAD üyelerinden Erdem Aydın’ın Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapılacak olan fabrikasında incelemelerde bulundular.

 Üyelerinin her zaman yanında olacaklarını ve Fatsa’nın istihdamına katkıda bulunacak herkesi desteklediklerini ifade eden Başkan Erdik, ziyaret sırasında açıklamalarda bulundu.
Karadeniz’in en verimli kullanımına sahip OSB Bölgesine Sahibiz

Erdik: “Fatsa Genç İş Adamları Derneği olarak üyelerimizi sürekli ziyaret ederek, desteğimizi hissettiriyoruz. Bilindiği gibi yeni açılacak olan sahasıyla birlikte bin dönümlük bir alanda kurulu olan Organize Sanayi, Bölgesi’ne sahip bir ilçeyiz. Karadeniz’in en verimli kullanımına sahip ve en büyük organize sanayilerinden biri Fatsa OSB’dir. Biz de bu alanda üyelerimizden Erdem Aydın’ın yeni yapılacak olan fabrikasının inşaatını gezdik ve bilgi aldık” dedi.
Dernek Olarak Üyelerimizin Her Zaman Yanındayız

Dernek olarak istihdama çok önem verdiklerini vurgulayan Erdik: “OSB’deki üyelerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bunlardan bir tanesi de Aydın Kontrplak sahibi sevgili Erdem Aydın’ı ziyaret ettik. Yaptıkları iş, fabrikanın işleyişi, Fatsa ekonomisine ve istihdama katkıları ne olacak konularında istişare yaptık. Sohbet ettik ve dernek olarak üyelerimizin her zaman yanında olduğumuzu ve bundan sonra da her konuda destek olmaya devam edeceğimizi ifade ettik. Şu an temel aşamasındaki yeni açılacak olan fabrikasının inşaatını gezdik ve bilgi aldık. İstihdama en fazla katkısı olan işletmelerden birinin üyemiz olması FAGİAD ailesi olarak bizi gururlandırıyor. Dernek olarak Fatsa’nın her anlamda kalkınması ve istihdama katkı sağlayan kurum ve kuruluşların her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.fagiad29-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde