23 Temmuz 2024

FOTO SAFARİ YARIŞMASI FOTOĞRAFLARI SOKAK SERGİSİ İLE TANITILDI

  • PDF
Fatsa Belediyesi tarafından Ağustos ayında yapılan Foto Safari Yarışmasından elde edilen ilçemizin en güzel fotoğrafları, düzenlenen sokak sergisi ile vatandaşlara sergilendi. Belediye binası önünde bulunan Plevne meydanında gerçekleşen fotoğraf sergisine Kaymakam Mehmet Yapıcı, Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe, Ak Parti İlçe Başkanı Cenan Kır, Cumhuriyet Başsavcısı Selamettin Bayçelebi, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jn.Yarbay Halit Gülten, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
“FOTOĞRAFLARIN HEPSİ BİRBİRİNDE DEĞERLİ” 
Fotoğraf sergisinin açılışında konuşan Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe, konuşmasına Cumhu-riyetin 95. Yıldönümünü kutlayarak başladı. Bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yarın Cumhuriyeti ilan ediyoruz “ deyişinin 95. Yılını kutladıklarını belirterek sözlerini sürdüren Başkanımız Aktepe, “Biz geçtiğimiz Ağustos ayında Çınar festivali yapacağımızı söylemiştik hatta tarih de vermiştik. Bu tarihteki etkinliklerden biri de Foto Safari Yarışmasıydı. Foto Safari bizlerin dahi görmediği Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen ödüllü fotoğrafçılar tarafından farklı gözlerle ilçemizin bir birinden güzel fotoğraflarının çekildi bir yarışma. 8-9 Ağustos tarihlerinde meydan gelen sel felaketi nedeniyle fotoğraf sergimizi ve Çınar Festivalimizin konserler bölümü ertelemiştik. Foto Safari Yarışmamızda 150 fotoğrafçı yarıştı ve biz birbirinden değerleri fotoğraflar ortaya çıktı. Biz 50 fotoğrafı sergiliyoruz. Tabi ki hepsi değerliydi.
 Biz bu fotoğrafları turizm amaçlı tanıtımlarımızda da kullanacağız.” dedi. Başkanımız Aktepe’nin yaptığı konuşmanın ardından Foto Safari juri üyeleri İlhan Türkmen, Arif Gülenç ve Şeref Akçay’a katkılarından dolayı plaketleri taktim edildi. Daha sonra sergiye katılan davetliler sahnelenen fotoğrafları tek tek incelediler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde