14 Mayıs 2024

Feshanede Fatsa standı büyük ilgi gördü

  • PDF

bakan8İstanbul Feshane’de 3.sü düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri Fuarının son günü. Fuarın son gününde de Fatsa Standına gösterilen ilgi devam ederken, konuklarını en iyi şekilde ağırlayan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa standına 3 gün boyunca gösterilen ilgiden dolayı yaşadığı mutluluğu ifade ederek, Fatsa Standını ziyaret eden herkese teşekkür etti.

3 gün süren Fuar boyunca, son günde dahil olmak üzere birçok ziyaretçi akınına uğrayan Fatsa standı, ORDEF' in Ordu'yu her yönüyle tanıtmak, gurbette yaşayan Ordulular ile sılada yaşayan Orduluları bir araya getirmek amacıyla İstanbul Feshane'de düzenlediği "Ordu Tanıtım Günleri" Fuarının da amacına ulaşmış oldu.

 

İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin Bey Fatsa Standını Ziyaret Etti

Ordu Tanıtım Günleri Fuarımızın yoğunluğu tüm hızıyla devam ederken Fatsa Belediyesi standını ziyaret eden İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin Bey ve Yeni Ordu Valimiz Kenan Çiftçi çay ve fındık eşliğinde Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve Ordulu hemşerilerimiz ile uzun süre sohbet ettiler.

Fatsa Belediyesi’nin standına konuk olan İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin Bey, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ile çalışmalar hakkında sohbet ederek bilgiler aldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde