23 Temmuz 2024

“TALEPLERE KAYITSIZ KALMAM MÜMKÜN DEĞİL”

  • PDF
21, 22 ve 23. Dönem Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Bilgi birikim ve tecrübelerine güvenerek bu göreve talip olduğunu dile getiren Eyüp Fatsa, “Ordu’da hatalarımızı da tamir ederek yeni bir vizyonla, yeni bir aşkla vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız” dedi.
Eyüp Fatsa açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü; “Ülke genelini kapsayan bir genel seçim var. Bütün siyasi partiler de bu seçimden daha avantajlı çıkabilmek için çalışıyorlar. Yerel seçimler mantalite olarak genel seçimlerden farklıdır. Yerel seçimlerde adaylar bazen partinin önüne geçiyor. Ordu’da da AK Parti seçmenin üçte ikisinin oyunu alabilme başarısını gösteriyor. Ordu’da yüzde 70 oy aldığımız zaman vatandaş bizi nasıl doğru değerlendirdiyse, 24 Haziran seçimlerinde de değerlendirmeler sonucu oranlar değişmiştir. Yine bu değerlendirme de doğrudur. Demek ki biz bir yerlerde yanlışlık yaptık. Vatandaş nezlinde bir güven kırılması yaşadık. BU noktada da biz nerede yanlış yaptık demeliyiz. Bu neticede yapılan değerlendirmeler ve tespitler neticesinde Ordu’da hatalarımızı da tamir ederek yeni bir vizyonla, yeni bir aşkla vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız” dedi.
Bu çerçeveden baktığımız zaman şahsım bilinen ve tanınan bir isimdir diyen Eyüp Fatsa; “Ben bu partinin kurucusuyum ve bakanlık hariç partinin her kademesinde görev yapmış bir insanım. Partinin vizyonunu, misyonunu ve hedeflerini iyi biliyorum. Ordu ilindeki bütün teşkilatlarımızı iyi tanıyorum. Bu noktadan baktığımız zaman bu yerel seçimde  bilgi birikim ve partimle olan geçmişim, Ordu ile olan sağlam ilişkim 31 Mart seçimlerinde aday adayı olmama gereksinimi doğurdu. Parti tabanında, kamuoyunda, sosyal çevrelerde mutlak manada bu seçimde aday adayı olmam noktasında ciddi talepler var. Buna kayıtsız kalmak mümkün değil. Süreç devam ediyor ve bende Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olmayı düşünüyorum. Bu nu da ilk defa burada bu kadar açık bir şekilde denklere ediyorum. AK Parti gerçekten demokratik kanalları çalıştırmak isteyen ve çalıştıran bir partidir. Önümüzdeki günlerde anketler yapılacak. Farklılık olarak bu anketler dijital olarak  gerçekleşecek. Bütün bunların sonucunda da çıkan sonuçlar titizlikle değerlendirilerek kamuoyu beklentisinin üzerinde yoğunlaşılan  bir karar verilecektir” dedi. Haber:
Sümeyra ÖZCÜRE
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde