14 Mayıs 2024

vz Arda Soğuk Hava Depolarına Teşekür Plaketi

  • PDF

ardaplaketMuhsin YILMAZ

Ordu Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İsmet Balık 15 Mayıs tarihinde düzenledikleri Geleneksel Balık-Ekmek Şenliğinde Ana Sponsor olarak katkıda bulunan Arda Soğuk Hava Depoları sahibi Mehmet Hulusi Yerebasmaz’a teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket takdim etti.

Geçtiğimiz hafta Üniversite kampusünde düzenlenen Balık-Ekmek Şenliği Fatsalıların ve protokolün yoğun katılımı ile gerçekleştirilmişti.

Müzik eşliğinde öğrencilerin yarışma etkinlikleriyle Bahar Şenliği kıvamında gerçekleşen etkinlikte yağmur’a rağmen yoğun bir katılım gözlemlenmişti. Ana sponsor olarak katılımda bulunan Arda Soğuk Hava Depoları sahibi Mehmet Hulusi Yerebasmaz’a plaket takdim eden Fakülte Dekanı İsmet Balık “Balık-Ekmek Şenliğin de göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Firmanız bize bu öneriyle geldiği için ayrıca bizim için büyük bir mutluluktu, Balık-Ekmek şenliğine katılımlarınız için teşekkür eder, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Arda Soğuk Hava Depoları sahibi Mehmet Hulusi Yerebasmaz plaketi alırken “ Her sene daha güzel etkinliklerin olacağını düşünüyorum, öğrencilerimizin eğitim sonrasında da Fatsa’yı mutlu anılarla hatırlamaları için yapılacak bu tür etkinliklere de her zaman destek vereceğiz.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde