23 Temmuz 2024

“FATSA’YA SIRA DIŞI BİR BELEDİYE BAŞKANI GEREKİYOR”

  • PDF
İlçemiz işadamı ve bir dönem Doğruyol Partisinde aktif siyaset yapan Süha Topaloğlu ile bir sohbet gerçekleştirdik.
Fatsa’nın kayıp zamanını telafi etmek adına vizyonu geniş bir Belediye Başkanına ihtiyacı vardır diyen Süha Topaloğlu, Fatsa’da yanlış bir şehirleşme planlaması yapıldığını ifade etti.
Süha Toplaoğlu; “Fatsa’da sanayi ve dolunay tarafında kaybedilmiş bir alanımız var.  Burada çok büyük imar hataları yapıldı. Bundan sonraki süreçte ne yapılabilir, bu konuyu konuşmamız gerekir. Dolunay bölgesinde başarılamayan bu şehirleşmenin Bolaman tarafında uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Bolamanın tamamının imara açılması ve imar planı uygulanması gerekiyor. Bolaman ve Meşebükü taraflarının doğru değerlendirilerek, acil bir şehirleşme planı yapılmalıdır. Dolunay bölgesi artık işin içinden çıkılamaz bir hal almıştır. Bulvarlar kurulmadı. Nereden yapılabilirse oradan bir bulvar yol yapılmalıdır. Kısmen de olsa bu alan rahatlamış olacaktır” dedi. 
Önümüzdeki dönemde kim belediye başkanı olacaksa inşallah ufku geniş, vizyon sahibi bir isim olur diyen Süha Toplaoğlu; “Fatsa’ya sıra dışı bir belediye başkanı gerekiyor. İmar uygulamalarına değinecek, bankacılık bilecek, finans – ekonomi bilecek… Dar bir çerçevede belediye başkanlığı yapmak Fatsa için kurtarıcı olmayacaktır.  Fatsa’nın şehir plancılarına ihtiyacı vardır. Modern şehirler artık kişi başına düşen yeşil alanlarla ölçülüyor. Kaç metrekare beton alanınız var diye sorulmuyor. Öncelikle bunu doğru anlamamız gerekiyor” dedi. Haber: 
Sümeyra ÖZCÜRE

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde