23 Temmuz 2024

“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

  • PDF
Şenol Eni, AK Parti Fatsa Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Parti binasında gerçekleşen başvuru müracaatında Aday Adayı Şenol Eni’ye yoğun bir ilgi olduğu gözlemlendi.
Kalabalık bir katılımla gerçekleşen müracaatta konuşan  Fatsa Belediye Başkanı Aday Adayı Şenol Eni; “ilkelerim doğrultusunda Fatsa için yeni bir ses yeni bir nefes olarak hemşerilerimize hizmet edebilmek adına bu hizmet yarışında ben de varım” dedi. 
Şenol Eni yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Kısaca kendimi tanıtayım. 1972 yılında Fatsa’nın Yapraklı köyünde dünyaya geldim. İlk orta ve lise eğitimimi Fatsa’da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Kırşehir meslek Yüksekokulu elektrik bölümünü başladım ve başarıyla bitirdim.
Belediye hizmetleri ile tanışmam lise ve üniversite stajı ile adım attığım Fatsa belediyesinde 1994 yılında çalışmaya başladım. Belediyenin hemen hemen her biriminde görev yaptıktan sonra Kırşehir belediyesine başkan yarısı olarak atandım. Daha sonra belediye başkan yardımcılığı görevimi Samsun İlkadım belediyesinde devam ettim.
Ve artık doğup büyüdüğümüz topraklara olan vefa borcumuz nedeniyle doğup büyüdüğüm memleketime hizmet etme gayesini taşıyorum.
Artık yeni bir dönem başlıyor. Her yeni dönem yeni umutların ve heyecanların paylaşıldığı dönemdir. 
Fatsa’nın vefa, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğin sembolü bir ilçe olabilmesi için, hedeflerimiz doğrultusunda birlikte çalışacak birlikte başaracağız.  Bütün aday aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum Fatsa için hayırlısı olsun diyorum” dedi. 
Haber: 
Sümeyra ÖZCÜRE
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde