23 Temmuz 2024

“EYÜP FATSA HEDEFİNİ AÇIKLADI”

  • PDF
Eski AK Parti Grup Başkanvekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı resmi müracaatını gerçekleştirdi. 
Bu seçimlerde daha yüksek oy oranlarıyla 20’de 20 yapmaları gerektiğini vurgulayan Eyüp Fatsa, bilgi birikim ve donanımlarıyla bu görevi yerine getirmeye talip olduğunu söyledi.
AK Parti’nin kurucularından olduğunu ve geçmişten bu güne AK Parti için canla başla çalıştığını söyleyen Eyüp Fatsa; “ Ordu’yu tanıyan ve sorunlarını iyi bilen tecrübeli bir siyasetçiyim. İhtiyaç duyulduğu taktirde bu güne kadar hiçbir görevden kaçmadım, bugünde kaçmayacağımın bilinmesini isterim. 
Biz kendi içimizde rekabete girmeyiz. Biz kendi içimizde ayağından çekecek, kamuoyunda duyulduğu zaman veya parti çevrelerinde duyulduğu zaman ‘birbirlerine ayıp etmişler’ denilecek ne gizli ne aşikar hiç bir şeyin içinde olmayacağız. Bizim tarafımızdan kardeşlik hukukumuzdan başka bir şey duymamıştır bundan sonra da duyulmayacaktır. 
 
Ordu’ya 2002’den bu hizmetleri gönül birliği ile yapılmışsa bundan sonra aynı sevda, aynı aşk ve aynı kararlılıkla yeni hizmetler getirmek için hep bir ve beraber olacağız. Kardeşlerimizle 2001’de başladığımız yolculuğa asla halel getirecek bir düşünce ve bir söylemin içerisinde olmayacağız. Bizi sahip olduğumuz veya talip olacağımız makam ve mevkiler kardeş yapmadı. 
Biz Ordu ve Türkiye sevdasıyla AK Parti etrafında toplandık, aynı istikamete bakan aynı heyecanı duyan kardeşler topluluğuyuz. Bu sebeple ben Ordu’nun ağabeyi değil Ordu’nun evladı olmak istiyorum. Çıkmış olduğum bu yolda bütün Ordulu hemşerilerimin desteklerini bekliyorum.”
diye konuştu.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde